Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Félek hogy a nővérem prostituá...

Félek hogy a nővérem prostituált. Hogyan tudom finoman felvezetni a témát, és esetleg segíteni a helyzeten?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,a nővérem 19.Minden egy évvel ezelőtt kezdődött,eldöntötte hogy pszichiáter szeretne lenni,és a Semmelweis egyetemre menni.Nagyon kicsit szobája volt akkoriban,úgyhogy elhatározta hogy nyáron dolgozni fog és összenyitja az övét a vendégszobával és szépen felújítja,hogy kellemesebb légköre legyen a tanuláshoz.Ez meg is történt,de nem csak a szoba lett nagyobb hanem minimum 600.000 forint értékű bútor,két új ablak,LCD TV,Apple számítógép és egyéb nagyon drága holmik is kerültek bele.Én,anyuék és a bátyám kérdeztük tőle hogy ez hogy van mert azért 2 hónap alatt ennyit keresni nem lehet,de sosem adott egyenes választ,és nem is lett tovább faggatva.Most (2 hete) vett egy lakást,elmondása szerint 6 millió forintért amit kölcsönkért egy "barátnőjétől".Ez két helyen is sántít,ugyanis két legjobb barátnője van de egyiknek sincs ennyi pénze,ez 100%.A másik a lakás ára.Én bevallom őszintén amikor először vitt minket oda rögtön sejtettem hogy ez a lakás jóval drágább mint amit mondott.Új építésű társasházban van,van egy nagy nappali,egy tágas konyha,külön WC és fürdőszoba,egy nagyobb hálószoba kis gardrób szobával,egy picit kisebb háló és egy hatalmas terasz.Kíváncsiságból ingatlan.hu-n utánanéztem és egy pontosan ugyanolyan lakás pont ugyanabban a társasházban 26.4 millióért van meghirdetve.És akkor a bútort még nem is számolom.Nyáron pedig meg akarja venni álmai autóját egy BMW-t ami ha jól tudom 10 millió.Én őszintén mondom nem sajnálok tőle semmit mert nagyon szeretem,és megérdemli,de hogy ez a sok pénz nem legális munkából van abban biztos vagyok,és féltem a nővéremet.Az egyik legjobb barátnője a párjával fog a kisebb hálóba beköltözni,vele is beszéltem hogy szerinte mennyibe került ez a ház és neki is gyanús a 6 milliós ár.A család is nagyon aggódik,de nem mernek faggatózni mert félnek hogy akkor a nővérem megszakítja velünk a kapcsolatot.Én viszont úgy érzem,hogy muszáj ezt megbeszélnie legalább velem,ha másért nem is csak hogy könnyítsen a lelkén.Én nem ítélném el bármibe is keveredett.A prostituált azért jutott eszembe mert nagyon feltűnően szép az arca,magas és csinos,olyan mint egy modell,és biztos sok férfi tartana rá "igényt".Mihez tudok kezdeni egy ilyen helyzettel?

2013. máj. 23. 22:45
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
27%
Lehet hogy van pár pasija akiket lehuz nem igazi prostit képzeljetek el aki óradíjas. Én szégyen nem szégyen összeszedtem így egy lakást plussz 10 millio megtakaritast 3 év alatt aztan összejóttem egy gazdag pasival aki eltartott vett egy lakast plussz havi 500 e. Adott. Én valami hasonlóra gondolok nála. Most már nem foglalkozom ilyesmivel de jol profitáltqm belőle szóval lehet jó nyomon jársz.
2013. máj. 23. 23:53
 22/59 anonim ***** válasza:
91%
Még az előző vagyok. Ismerem a szakmát, a legjobb nők sem tudnak ennyit összeszedni, ez egy unatkozó tizenéves kérdése.
2013. máj. 23. 23:53
 23/59 anonim ***** válasza:
3%

Másik megoldás: az oldalon minimum egy alak van, aki abban leli az örömét, hogy másokat megfenyeget az APEH-nél. Nálam bepróbálkozott, ráadásul egy abszolút legális üzletnél. Ne ugorjatok be, és soha ne adjatok semmi személyes adatot!!!

Ne válaszoljatok magánlevelekre, mert a kedves érdeklődő hangvétel után jön a zsarolás.

2013. máj. 23. 23:58
 24/59 anonim ***** válasza:
24%
Egy rosszlány kb. 15 ezret keres óránként. Van, hogy nincs egy vendég sem, van, hogy több van egy nap. Ebből a fele lemegy a stricinek, bocsánat, menedzsernek. Szóval naponta keres 0-40ezret. Hol jön itt ki a lakás ára ennyi idő alatt????M????
2013. máj. 24. 00:02
 25/59 anonim ***** válasza:
50%
Megtudhatnám a nővéred főnökének az elérhetőségét? Mert mennék hozzá dolgozni :))
2013. máj. 24. 00:03
 26/59 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, legközelebb ha kamuzol, figyelj már oda jobban! Ekkora balféket, mint te, 40-50 milliót írtál, rövid idő alatt! Ennyit a világ legjobb nője nem szed össze qrválkodásból, nemhogy egy 19 éves lány! Más összegekkel simán elhittem, elhitték volna mások is.
2013. máj. 24. 00:05
 27/59 anonim ***** válasza:
68%
Lehet hogy nyert a lottón
2013. máj. 24. 00:22
 28/59 anonim ***** válasza:
21%

Nos, köszönöm a sok megkeresést.

Névtelen telefonálónak üzenem, hogy rögzítettem a beszélgetést, sajnos közben töltőre kellett raknom a telefont. A levél írójának, ha nem ugyanaz, akkor azt üzenem, hogy saját farkával verje a csalánt.

2013. máj. 24. 00:35
 29/59 anonim ***** válasza:
15%

Ha ilyen kotnyeleskedő, aggodalmaskodó húgom lenne, aki úgy akarna beledumálni a dolgaimba, hogy közben semmit nem tud semmiről, én sem avatnám be a magánéletem bizalmas részleteibe.

Mi közöd hozzá, hogy miből vett magának bármit?

És miért állítod be magad úgy, mintha a te segítséged nélkül a húgod majd elveszne, stb.

Szerintem állítsd le magad, és ne "faggasd", ha egyébként minden rendben van körülötte.

2013. máj. 24. 01:07
 30/59 anonim ***** válasza:
11%
vagyis nővéred. :D
2013. máj. 24. 01:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!