Félek hogy a nővérem prostituált. Hogyan tudom finoman felvezetni a témát, és esetleg segíteni a helyzeten?
Másik megoldás: az oldalon minimum egy alak van, aki abban leli az örömét, hogy másokat megfenyeget az APEH-nél. Nálam bepróbálkozott, ráadásul egy abszolút legális üzletnél. Ne ugorjatok be, és soha ne adjatok semmi személyes adatot!!!
Ne válaszoljatok magánlevelekre, mert a kedves érdeklődő hangvétel után jön a zsarolás.
Nos, köszönöm a sok megkeresést.
Névtelen telefonálónak üzenem, hogy rögzítettem a beszélgetést, sajnos közben töltőre kellett raknom a telefont. A levél írójának, ha nem ugyanaz, akkor azt üzenem, hogy saját farkával verje a csalánt.
Ha ilyen kotnyeleskedő, aggodalmaskodó húgom lenne, aki úgy akarna beledumálni a dolgaimba, hogy közben semmit nem tud semmiről, én sem avatnám be a magánéletem bizalmas részleteibe.
Mi közöd hozzá, hogy miből vett magának bármit?
És miért állítod be magad úgy, mintha a te segítséged nélkül a húgod majd elveszne, stb.
Szerintem állítsd le magad, és ne "faggasd", ha egyébként minden rendben van körülötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!