Félek hogy a nővérem prostituált. Hogyan tudom finoman felvezetni a témát, és esetleg segíteni a helyzeten?
szerintem nem kell a legrosszabbra gondolni rögtön. a sotén azért elég keményen kőgazdag srácoklányok is akadnak, simán lehet, hogy összejött valakivel, és kicsit jobban kihasználja, mint kéne. persze ez csak feltételezés.
amúgy barátaival nem tudsz beszélni, legjobb barátnő pl.? hátha nekik hamarabb elmondaná. meg ha az egyik barátnője beköltözik hozzá, úgyis látni fogja, mit csinál.
amúgy ha megmondod akár priviben, hogy melyik betűbe jár a tesód a sotén, és mi a keresztneve, esetleg lehet, hogy ismerem és tudok neked segíteni.
Lehet, hogy Stupid Girl(remélem jól írtam a nevét) kicsit szabad szájú, de akkor is igaza van. Ennyi pénzt nem szedhet össze egy örömlány, akármilyen fullos bigéről is van szó. Én ugyan nem vagyok prosti, de az egyik barátnőm az, iskola mellett...Gyönyörű lány, és nem mondom azt, hogy nem áll jól anyagilag, de azért ennyi pénzt lehetetlen ezzel összeszedni, hacsak nem kefél az illető éjjel-nappal, megállás nélkül. Tehát, ha igaz a kérdésed, akkor valahol máshol kutakodj, ne a prosti világban. Amúgy tényleg elég hihetetlen a kérdésed, és zavaros. Én nem hiszek neked, sajnálom. De ettől függetlenül adtam választ a kérdésedre.
(Ha engem megkeres az a bizonyos "Apehos" gyökér a barátnőm miatt, akkor megsúgom, hogy vannak ismerőseim, akik feltörik a gépedet, és simán megmondják mi a neved és hol laksz. Úgyhogy óvatosan!:D Ez nem fenyegetés, csak gondolom nem akarja az illető, hogy megtudja itt mindenki, kiről van szó.)
22/L
Mert te nem vagy szánalmas, hogy folyamatosan k.urvás kérdéseket írsz ki, mi? Kamukirálynő.
43-as voltam
Kedves kérdező. Elhiszem, hogy 16 éves. A kicsit összeszedetlenül és ellentmondásosan megfogalmazott kérdésed is ezt támasztja alá.
Valószínűleg tévedtem veled kapcsolatban, az összes többi igaz.
Ha a kérdésed igaz, és vegyük annak, akkor a nővéred nagy bajban van, és elindult egy rossz úton. Nem biztos, hogy prosti, de valamibe belekeveredett.
Üdvözlettel:
StupidoGirl
Ahogy leírtad szerintem is prostituált a nővéred.
Miért vagy benne biztos, hogy a lakás az övé?
Lehet, hogy csak szolgálati lakás.
De szerintem ülj le vele megbeszélni, de ne kioktatóan, lehet akkor előbb-utóbb megnyílik neked. A szülőkkel biztos sokkal nehezebb lenne neki ezt megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!