Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Félek hogy a nővérem prostituá...

Félek hogy a nővérem prostituált. Hogyan tudom finoman felvezetni a témát, és esetleg segíteni a helyzeten?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,a nővérem 19.Minden egy évvel ezelőtt kezdődött,eldöntötte hogy pszichiáter szeretne lenni,és a Semmelweis egyetemre menni.Nagyon kicsit szobája volt akkoriban,úgyhogy elhatározta hogy nyáron dolgozni fog és összenyitja az övét a vendégszobával és szépen felújítja,hogy kellemesebb légköre legyen a tanuláshoz.Ez meg is történt,de nem csak a szoba lett nagyobb hanem minimum 600.000 forint értékű bútor,két új ablak,LCD TV,Apple számítógép és egyéb nagyon drága holmik is kerültek bele.Én,anyuék és a bátyám kérdeztük tőle hogy ez hogy van mert azért 2 hónap alatt ennyit keresni nem lehet,de sosem adott egyenes választ,és nem is lett tovább faggatva.Most (2 hete) vett egy lakást,elmondása szerint 6 millió forintért amit kölcsönkért egy "barátnőjétől".Ez két helyen is sántít,ugyanis két legjobb barátnője van de egyiknek sincs ennyi pénze,ez 100%.A másik a lakás ára.Én bevallom őszintén amikor először vitt minket oda rögtön sejtettem hogy ez a lakás jóval drágább mint amit mondott.Új építésű társasházban van,van egy nagy nappali,egy tágas konyha,külön WC és fürdőszoba,egy nagyobb hálószoba kis gardrób szobával,egy picit kisebb háló és egy hatalmas terasz.Kíváncsiságból ingatlan.hu-n utánanéztem és egy pontosan ugyanolyan lakás pont ugyanabban a társasházban 26.4 millióért van meghirdetve.És akkor a bútort még nem is számolom.Nyáron pedig meg akarja venni álmai autóját egy BMW-t ami ha jól tudom 10 millió.Én őszintén mondom nem sajnálok tőle semmit mert nagyon szeretem,és megérdemli,de hogy ez a sok pénz nem legális munkából van abban biztos vagyok,és féltem a nővéremet.Az egyik legjobb barátnője a párjával fog a kisebb hálóba beköltözni,vele is beszéltem hogy szerinte mennyibe került ez a ház és neki is gyanús a 6 milliós ár.A család is nagyon aggódik,de nem mernek faggatózni mert félnek hogy akkor a nővérem megszakítja velünk a kapcsolatot.Én viszont úgy érzem,hogy muszáj ezt megbeszélnie legalább velem,ha másért nem is csak hogy könnyítsen a lelkén.Én nem ítélném el bármibe is keveredett.A prostituált azért jutott eszembe mert nagyon feltűnően szép az arca,magas és csinos,olyan mint egy modell,és biztos sok férfi tartana rá "igényt".Mihez tudok kezdeni egy ilyen helyzettel?

2013. máj. 23. 22:45
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
79%

szerintem nem kell a legrosszabbra gondolni rögtön. a sotén azért elég keményen kőgazdag srácoklányok is akadnak, simán lehet, hogy összejött valakivel, és kicsit jobban kihasználja, mint kéne. persze ez csak feltételezés.

amúgy barátaival nem tudsz beszélni, legjobb barátnő pl.? hátha nekik hamarabb elmondaná. meg ha az egyik barátnője beköltözik hozzá, úgyis látni fogja, mit csinál.

amúgy ha megmondod akár priviben, hogy melyik betűbe jár a tesód a sotén, és mi a keresztneve, esetleg lehet, hogy ismerem és tudok neked segíteni.

2013. máj. 24. 07:20
 42/59 anonim ***** válasza:
66%
A Semmelweisen sok a külföldi, sok arab is van....azok meg....hát, nem szegények. Lehet, hogy összejött eggyel!
2013. máj. 24. 07:38
 43/59 anonim ***** válasza:
70%

Lehet, hogy Stupid Girl(remélem jól írtam a nevét) kicsit szabad szájú, de akkor is igaza van. Ennyi pénzt nem szedhet össze egy örömlány, akármilyen fullos bigéről is van szó. Én ugyan nem vagyok prosti, de az egyik barátnőm az, iskola mellett...Gyönyörű lány, és nem mondom azt, hogy nem áll jól anyagilag, de azért ennyi pénzt lehetetlen ezzel összeszedni, hacsak nem kefél az illető éjjel-nappal, megállás nélkül. Tehát, ha igaz a kérdésed, akkor valahol máshol kutakodj, ne a prosti világban. Amúgy tényleg elég hihetetlen a kérdésed, és zavaros. Én nem hiszek neked, sajnálom. De ettől függetlenül adtam választ a kérdésedre.

(Ha engem megkeres az a bizonyos "Apehos" gyökér a barátnőm miatt, akkor megsúgom, hogy vannak ismerőseim, akik feltörik a gépedet, és simán megmondják mi a neved és hol laksz. Úgyhogy óvatosan!:D Ez nem fenyegetés, csak gondolom nem akarja az illető, hogy megtudja itt mindenki, kiről van szó.)

22/L

2013. máj. 24. 10:20
 44/59 anonim ***** válasza:
26%
"StupidO"-csak rosszul írtam, bocsi.
2013. máj. 24. 10:21
 45/59 anonim ***** válasza:
37%
Úristen ez a NAV-os szöveg akkor f@szság...komolyan. Neten mindenki azt ír amit akar. Ki törődik vele? Ki nézi, ki veszi ezt komolyan? Senki...és ha én azt írom itt, hogy prosti vagyok? Na? Döntsétek el, hogy igaz van sem! Nevetséges!
2013. máj. 24. 12:55
 46/59 anonim ***** válasza:
75%
Én is tudom, hogy csak kamuzik az adós kötsög, pont ezért írtam, hogy simán ki tudom deríteni ki az, és akkor koppan egy nagyot.
2013. máj. 24. 12:58
 47/59 A kérdező kommentje:
A hitelre nem is gondoltam!Lehet hogy ez van a dologban?Hogy őszinte legyek ennek jobban örülnék.És kedves örömlányok akik féltek a NAV-tól,egyrészt UTOLJÁRA mondom hogy nem dolgozok nekik,sőt egyenlőre sehol sem dolgozom mivel 16 ÉVES VAGYOK.A másik,43-as,ez kicsit szánalmas szöveg hogy feltörik a gépét stb.,szerintem nem fog betojni egy ilyen dumától egy NAV harcos sem,de ez csak egy tipp.
2013. máj. 24. 19:46
 48/59 anonim ***** válasza:
7%

Mert te nem vagy szánalmas, hogy folyamatosan k.urvás kérdéseket írsz ki, mi? Kamukirálynő.

43-as voltam

2013. máj. 24. 20:18
 49/59 anonim ***** válasza:
49%

Kedves kérdező. Elhiszem, hogy 16 éves. A kicsit összeszedetlenül és ellentmondásosan megfogalmazott kérdésed is ezt támasztja alá.

Valószínűleg tévedtem veled kapcsolatban, az összes többi igaz.

Ha a kérdésed igaz, és vegyük annak, akkor a nővéred nagy bajban van, és elindult egy rossz úton. Nem biztos, hogy prosti, de valamibe belekeveredett.

Üdvözlettel:

StupidoGirl

2013. máj. 24. 22:23
 50/59 anonim válasza:

Ahogy leírtad szerintem is prostituált a nővéred.

Miért vagy benne biztos, hogy a lakás az övé?

Lehet, hogy csak szolgálati lakás.

De szerintem ülj le vele megbeszélni, de ne kioktatóan, lehet akkor előbb-utóbb megnyílik neked. A szülőkkel biztos sokkal nehezebb lenne neki ezt megbeszélni.

2013. máj. 24. 23:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!