Félek hogy a nővérem prostituált. Hogyan tudom finoman felvezetni a témát, és esetleg segíteni a helyzeten?
Kedves kérdező. Lehet, hogy a személyedben tévedtem, végül is nagy az állatkert, de amit írtam az úgy van.
Én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy ne válaszoljon senki érdemben, mert van itt valaki, aki ugrik és fenyeget.
Lehet, hogy ez esetben vakriasztás volt, de akkor is itt van, és tudjanak róla a kis naiv emberkék, mert mindenki az, aminek látszik itt.
Nekem sem hihető a kérdés. Ennyit összekeresni ennyi idő alatt csak nagyon luxus és nagyon bejáratott nők tudnak. Nem egy épp csak belecsöppenő kislány.
Ráadásul, aki ennyit keres nem hülye. Ha nem akarja elmondani, márpedig nem akarja, akkor nem vesz több 10 milliós autót, lakást, nem szórja mindenki előtt a pénzt, hogy felújít otthon stb. stb.
Mert akkor magyarázkodni kell, meg jön a NAV.
Teljesen hihetetlen a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!