Mit tegyek, hogy megjavuljon a hugom? Hogy segítsek neki?
Figyelt kérdés
A történet röviden: 21 leszek, ő nemrég töltötte a 15-öt. Édesanyánk egy, apánk más. Lassan egy éve nevelőintézetben él, mert nem járt suliba, füvezett, több pasival szexelt egyszerre, hasonlók. 15 éves korára már két abortuszon van túl (más-más volt az 'apa'), valamint úgy néz ki, most is terhes, de nem tudja, négy pasi közül kitől.
Nekem nagyon fáj, hogy ilyen hugom van. Szerintetek hogyan tudnék rajta segíteni?
A családdal semmi gond. Édesanyámnak két éve új párja van, aki nagyon rendes ember. Odaköltöztek hozzá (én párommal élek már), a férfi sajátjaként szerette hugomat. És így viszonozta az egészet. Arról volt szó, hogy pár hónapig lesz intézetben, és ha javul, hazamehet. De nem javult, minden pénzét fűre költi meg cigire, és ki se merem mondani, hogy miből keresi meg a pénzét...
2013. máj. 22. 15:43
12/18 anonim válasza:
De ez nem úgy működik, hogy van tuti recept, és ha ketten felnőttetek normálisan egyformán, akkor az a harmadiknak is jó lesz! Gondolj bele, ami az egyik embernek még csak enyhe izgalom vagy stresszhelyzet, az másnak már életre szóló trauma. Ami az egyik emberre hat, a másikból az ellenkezőjt váltja ki...
2013. máj. 22. 15:44
13/18 anonim válasza:
Nem igaz, hogy a családdal semmi gond! A családdal baromira nem semmi gond nincs, hanem baromira baj van!
2013. máj. 22. 15:45
14/18 anonim válasza:
És ott van még a genetika. Nemhiába mondják, hogy a vér nem válik vízzé.
2013. máj. 22. 15:49
15/18 Adrenalin válasza:
Kiütött a vére. Szerintem nem fog sokat javulni. Vágd jól pofon, aztán kérdezd meg tőle hogy jó ez így neki? Hogy ilyen életet él? Így képzelte el kiskorában az életét?
2013. máj. 22. 16:04
16/18 anonim válasza:
Minek pofozgassa? Azt hiszitek az ilyenből tanulna? Hát baromira nem, sőt még inkább elmérgesedne a helyzet.
Egyébként egy gyerek egyik napról a másikra nem válik ilyenné. Lehetséges, hogy olyan baráti körbe került, ami ilyen hatással volt rá, legalábbis szerintem. Meg igen a cigány vér...
Én azt tanácsolom, hogy beszélgessetek vele, főleg édesanyád meg persze Te is. Mert ha nem tesztek valamint, sajnos egy elég kilátástalan jövő felé fog nézni ez a leányzó.
2013. máj. 22. 18:04
17/18 anonim válasza:
A cigány állat, az erőből tanul, az ad tekintélyt a gazdájának...
2013. máj. 24. 20:29
18/18 anonim válasza:
Van valami, amit szívesen csinál? Mármint valamilyen sportra vagy hasonlóra gondolok, amire annyiszor tudna járni, hogy másra ne nagyon legyen kedve/ideje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!