Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan segítsek a páromon?

Hogyan segítsek a páromon?

Figyelt kérdés

Nagyon ki van borulva lelkileg, nem szeret már társaságba se járni, folyton ideges minden miatt.

A problémája ott indult el, amikor elveszítette az állását. Már több hónapja itthon van és folyamatosan pályázik, de nem sikerült idáig semmi.

A barátok persze folyamatosan azt kérdezik tőle, hogy na mi van az álláskereséssel, találtál-e már valamit...stb. Ettől még jobban kiborul persze. Nagyon sajnálom őt, mellette állok, de néha már nekem is nagyon nehéz. Jó lenne ha mielőbb találna állást, de én ezt nem tudom helyette megoldani. Attól tartok teljesen össze fog már törni lelkileg.

2013. máj. 6. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Az en kapcsolatom hasonlo okbol ment tonkre. Csak o nem veszitette el a munkajat. Ugyanugy ott van, de szivbol gyulol bejarni. Egyszeruen semmi nem volt jo.

Szetszakitott ez az allapot.

Legyel vele nagyon megerto es neha csinaljatok olyan programot, ahol teljesen ki tud kapcsolodni. Tovabba erdemes lenne beszelni az ismeretsegi korrel, h hagyjak a temat, mert csak meg jobban belehajszolja magat!

2013. máj. 6. 19:38
 2/2 Aranyhíd válasza:
Enyhe, növényi szerek (nem gyógyszerek) segíthetnek, mivel a sok stressz kimeríti a mellékvesét, és már fizikailag rongálódik a szervezet.
2013. máj. 23. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!