A páromon előjöttek a gyerekkori sérelmei! Mit tehetnék?
22 évesek vagyunk de már együtt élünk.
Lényegre törő leszek,ma délelőtt nézegettem a fényképeimet még a gyerekkoromból illetve a páromét is mivel össze van kutyulva a kettő.
Neki az anyukája már nem él sajnos.Az apja megy egy alkoholista( nem is nagyon tartja vele a kapcsolatot).
Leült mellém és nézte velem a képeket.Majd meglátta az anyját.Egy kép különösen hozzá van nőve amivel az anyukájával főz.Hosszasan nézte majd elkezdett sírni.
Egész napra kihatott,beszélgetett velem most először olyan dolgokról,hogy miket nem élt át illetve ha én nem lennék akkor ő se.
Olyan rossz nekem is,hogy így nőtt fel.De jobb lenne ha teljesen túl tenné magát rajta.
Csak őrli magát.Az anyukáját nagyon szerette.Az apját gyűlöli,ugyan is többször verte őket részegen...
Szeretnék rajta az együttérzésen kívül mással is segíteni.
Pszichológus jól jöhet végsőesetben?
22/N
Ugyan abban a helyzetben vagyok mint a barátod.
Nekem anyum 9éve halt meg , apám iszik és 22 éves vagyok. Mai napig se hevertem ki és ugy érzem h nem is fogom. Legyél a barátod mellett mindenbe támogasd és vigasztald.
Forduljatok szakemberhez. Kineziológus is jó.
Ahogy elrontották, úgy rendbe is rakható a lelke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!