Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem akar látni a testvérem?

Miért nem akar látni a testvérem?

Figyelt kérdés

Egy hónapja tudtam meg,hogy van egy testvérem,akit anyámék örökbeadtak anno,mert nem voltak olyan anyagi helyzetben az ő elmondásuk alapján,hogy fel tudják nevelni,de elvetetni nem akarták. Ennek már 30 éve.Az is kiderült,hogy néha napján beszéltek is vele a szüleim és nem rossz a kapcsolatuk,de nem is nagyon kötődnek egymáshoz. Persze elkezdtem nyomozni és meg is tudtam ki ő,merre lakik,stb. Fel is kerestem,de nagyon meglepődtem,mert elutasító volt és azt mondta,hogy a szüleinkkel szívesen beszélget,ha úgy adódik,de rám nem kíváncsi. Kérdeztem,hogy mért,de nem mondta meg. Talán haragszik rám,hogy engem nem dobtak el a szüleink,vagy nem tudom,de nagyon rosszul esik. Nem értem,én miben lehetek hibás! Egyébként én 25 éves vagyok.

Mit tegyek,próbálkozzak még nála,vagy hagyjam békén? De hisz a szüleinken kívül csak mi ketten vagyunk egymásnak.

2012. dec. 14. 13:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Eddig túlélted nem?! Nézd, nem tudsz mit csinálni. Nem erőszakolhatod rá magad! Ha ő nem kíváncsi rád akkor hagyjd őt békén! Fogd fel és fogadd el. Gondolj bele az ő helyzetébe..
2012. dec. 14. 14:30
 12/29 A kérdező kommentje:
14:29-es! Igen,azt hiszem,ezt fogom tenni,jobb ötletem nekem sincs. Mondjuk magamból kiindulva,boldog lennék,ha megtudnám,hogy van egy testvérem. De hát ő más.
2012. dec. 14. 14:33
 13/29 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan Te tényleg nem tehetsz erről az egész helyzetről, de szinte biztos, hogy az van benne, hogy Ő nem kellett, ugyanakkor másik gyereket meg felvállaltak!

Ne zargasd maximálisan meg lehet Őt érteni! A szüleidet már kevésbé!!!!!

2012. dec. 14. 14:36
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert ő sérült. El nem hiszem, hogy az ő helyében bárki jobban tudná kezelni a helyzetet. És neked sem könnyű.
2012. dec. 14. 14:36
 15/29 A kérdező kommentje:
Köszi,aki normálisan válaszol.De nagyon rosszul esik,hogy sokan itt olyan hangnemben válaszolnak,mintha legalább én dobtam volna el a gyerekemet,és én lennék a legnagyobb szemát a világon,mert szeretném tartani a kapcsolatot a testvéremmel. Hozzátenném,hogy a nevelőszülei nagyon tehetős emberek,nővérem pedig orvos és tényleg szép élete van. Ha anyámék nevelik akkor lehet el is kallódik,mert akkor még a szüleim is nagyon fiatalaok voltak és semmilyük nem volt,ahogy most sincs és nagyon felelőtlenül élnek. Hálás vagyok nekik,hogy felneveltek engem,de hogy nem mondták el,hogy van egy testvérem és így álltak a dolgokhoz azt sosem bocsájtom meg nekik!
2012. dec. 14. 14:40
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy a nővéredet ez aztán nem vígasztalja.. Ha a szüleidre haragszol, akkor beszéld ezt meg velük. A nővérednek írj egy levelet, add meg az elérhetőségedet és utána hagyjd őt békén, ne zargasd többet. Ennyit tudsz tenni.
2012. dec. 14. 14:48
 17/29 anonim ***** válasza:
86%
Én sem akarnálak látni az ő helyében. És tényleg semmi közötök egymáshoz. Eddig is megvoltatok egymás nélkül, ezután is meglesztek. Ennyi.
2012. dec. 14. 14:52
 18/29 A kérdező kommentje:
14:52-es! Van közönk egymáshoz TESTVÉREK vagyunk!!! Szerencse,hogy nem te vagy a testvérem,és hogy a legtöbb ember nem tesz ilyen magasról a családtagjaira,mint te...Szégyen!
2012. dec. 14. 14:57
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod nem akarod elveszíteni.-ez szép, csak ami sosem volt a tiéd, azt ugye nem is tudod elveszíteni.
2012. dec. 14. 15:00
 20/29 anonim ***** válasza:
83%

14.52-es vagyok:

Könyörgöm, nem az a szégyen, hogy nem látom köztetek a kapcsolatot, hanem az, hogy a szüleid örökbe adták az egyik gyereküket, a másikat meg felnevelték. Ez a lány csak vér szerint a testvéred, de ezen kívül sem emlékek, sem semmilyen más jellegű kapcsolat nincs ami össze kötne benneteket. Az, hogy én hogy bánok a családtagjaimmal azt pedig Te nem tudhatod, de biztosíthatlak nem úgy, mint a Te szüleid. Én ugyanis nevelem e gyermekeimet.

2012. dec. 14. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!