Miért nem akar látni a testvérem?
Egy hónapja tudtam meg,hogy van egy testvérem,akit anyámék örökbeadtak anno,mert nem voltak olyan anyagi helyzetben az ő elmondásuk alapján,hogy fel tudják nevelni,de elvetetni nem akarták. Ennek már 30 éve.Az is kiderült,hogy néha napján beszéltek is vele a szüleim és nem rossz a kapcsolatuk,de nem is nagyon kötődnek egymáshoz. Persze elkezdtem nyomozni és meg is tudtam ki ő,merre lakik,stb. Fel is kerestem,de nagyon meglepődtem,mert elutasító volt és azt mondta,hogy a szüleinkkel szívesen beszélget,ha úgy adódik,de rám nem kíváncsi. Kérdeztem,hogy mért,de nem mondta meg. Talán haragszik rám,hogy engem nem dobtak el a szüleink,vagy nem tudom,de nagyon rosszul esik. Nem értem,én miben lehetek hibás! Egyébként én 25 éves vagyok.
Mit tegyek,próbálkozzak még nála,vagy hagyjam békén? De hisz a szüleinken kívül csak mi ketten vagyunk egymásnak.
Ugyan Te tényleg nem tehetsz erről az egész helyzetről, de szinte biztos, hogy az van benne, hogy Ő nem kellett, ugyanakkor másik gyereket meg felvállaltak!
Ne zargasd maximálisan meg lehet Őt érteni! A szüleidet már kevésbé!!!!!
14.52-es vagyok:
Könyörgöm, nem az a szégyen, hogy nem látom köztetek a kapcsolatot, hanem az, hogy a szüleid örökbe adták az egyik gyereküket, a másikat meg felnevelték. Ez a lány csak vér szerint a testvéred, de ezen kívül sem emlékek, sem semmilyen más jellegű kapcsolat nincs ami össze kötne benneteket. Az, hogy én hogy bánok a családtagjaimmal azt pedig Te nem tudhatod, de biztosíthatlak nem úgy, mint a Te szüleid. Én ugyanis nevelem e gyermekeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!