Férjemnek lehetséges, hogy van egy gyereke, házzaságon kívül. Akit eddig testvérem gyerekének hittünk. Az Anya most Dns tesztet akar.11 év után kötelezheti rá a férjemet?
Röviden a tesód gyereke a férjedé? Huu az kemény..De gondolom h tudtál róla, h voltak együtt.
Nme tudom a választ, de gondolom h ugyanolyan joga van..
Fiú testvéred van, vagy lány?
Én sem értek hozzá, de tuti, hogy kötelezheti, és ha ő az apa, akkor még gyerektartást is fizethet.
Szerintem nem kötelezheti, csak nagyon macerás jogi úton, amibe valószínűleg nem akar majd belemenni, mert ha mégsem a férjed az apa, akkor elég sokba kerül neki.
De titeket nem nyugtatna meg, ha megcsinálnák azt a tesztet?
Ha a gyerek jogállása rendezett (értsd: van apa az anyakönyvi kivonaton, tehát nem az anyja vezetéknevét viseli), akkor nem kötelezhetik rá. Kivétel bírósági úton de ahhoz baromira nagyon indokolt esetnek kell előállnia. És ha majd a bíróság kötelezi, akkor lehet megcsináltatni, és utána lehet egy külön perben a gyerektartás megállapítását kérni.
Magánvélemény: Szemét egy nő lehet (bár nem ismerem a sztorit). Ha elvolt így 11 évig, miért kell megbolygatni a múltat? Nem is értem.....
én s úgy értelmezem, hogy a a férjed feküdhetett le a fiútestvére párjával, ez így helyes?
Elvileg bírósági úton lehet persekedni de ez nagy sszeg is lehet s szerintem csak van valami elévülési idő ebben.
Mert csak baakar ártani, nemhiszem, hogy most kapcsolt, "hoppá, eszembejutott én mással is lefeküdtem, hát hogy nem jutott eszembe!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!