Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy vegyem rá anyuekat h...

Hogy vegyem rá anyuekat h legyen még egy kistesom?

Figyelt kérdés

anyu 44

apu 44

tesó 10

és én 14/l

2012. szept. 2. 22:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesülne a kívánságod, akkor nincs visszaút! Nem biztos, hogy a nap 24 órájában folyamatosan örülnél az új családtagnak :)Fenekestül fordulna fel az életed! Majd ha nagyobb leszel megtudod, hogy nem annyira könnyű feladat ez! Szép, de nagyon nehéz pláne manapság :) Legalább is akkor ha becsülettel fel akar nevelni valaki egy kisbabát....
2012. szept. 2. 23:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem született kistesóm, mikor kb. annyi éves voltam, mint te. Mondjuk a szüleim pár évvel fiatalabbak voltak.

Amúgy, ha tudják, hogy te szeretnél testvért, akkor többet már nem nagyon tehetsz. 44 évesen amúgy se sokan vállalják be. Majd neked legyen három gyereked, vagy még több :)

2012. szept. 2. 23:30
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

40 év fölött elég veszélyes lenne a terhesség, persze 14 évesen erről még gondolom nem sokat tudsz. Nem éri meg kockáztatni. Rávenni meg sehogy nem lehet a szülőket egy gyerekre.

Egy kisbaba aranyos, egész addig amíg nem a bőgését kell hallgatnod egész nap meg éjjelente is. Én idegroncs lettem tőle, ráadásul elég nagy voltam mikor húgom született, így állandóan rám bízták, semmit nem tudtam csinálni tőle, se szórakozni, se tanulni, se semmi. Elég sz*r ám.

2012. szept. 2. 23:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 40 éves vagyok, de nincs az a pénz, az a könyörgés hogy még egyszer szüljek. Szerintem már anyud is így van vele.. Örül hogy végre nem vagytok olyan kicsik..
2012. szept. 3. 00:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly?Manapság már két gyereket is alig lehet eltartani!Ennyi idősen különben is már minek bevállalni gyereket?
2012. szept. 3. 01:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Sehogyan sem. Ez az ő döntésük, az ő dolguk, nem a tied.
2012. szept. 3. 08:56
 17/22 anonim ***** válasza:
44 éves asszonynál nagy a down-kóros kisgyermek esélye. Elégedj meg az egy tesóddal, és fogadd el.
2012. szept. 3. 09:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

A húgom annyi idős mint te, de az összes hátulütőjét fel tudná sorolni annak, hogy 44 éves pár egy harmadik gyereket is bevállaljon ebben a helyzetben.

Nem dicsekedni akarok vele, de büszke vagyok rá. Te vajon büszke vagy a tiédre, és szereted, vagy csak arra vágysz, hogy legyen egy cukcsi bébi otthon, akivel aztán lehet dicsekedni facebook-on?

2012. szept. 3. 10:39
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

A kistesó, és általában a gyerek nem egy új ruha vagy használati tárgy: jaj, most vágyom rá, de lehet mikor majd üvölt és sír, vagy nekem kell rá vigyázni barátnőzés helyett, akkor már gáz, hogy ott van.

Még állatot sem szabad ilyen felindulásból magadhoz venni. Ha babázni akarsz, ajánlom a sims játékot, ott lehetnek családjaid, kicsi gyerekek, akiket virtuálisan gondozhatsz. :)

2012. szept. 3. 14:01
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszi a rendes válaszokat

amúgy honnan töltsem le a simset??

2012. szept. 3. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!