Hogy vegyem rá anyuekat h legyen még egy kistesom?
Figyelt kérdés
anyu 44
apu 44
tesó 10
és én 14/l
2012. szept. 2. 22:57
1/22 anonim válasza:
Sehogy. Ez az ő dolguk, nyilván nem véletlenül nincs még egy kisgyerek. Ráadásul 44 évesek, ilyenkor már kicsit túlzás lenne bevállalni még egy gyereket...
2/22 A kérdező kommentje:
de annyira szeretnék egy hugot :(
2012. szept. 2. 23:03
3/22 anonim válasza:
ha neked kellene megszülni, meg éjszakánként a sírásra felkelni, na meg fizetni akkor lehet nem akarnál
4/22 anonim válasza:
De hát ezt nem tudod befolyásolni! És ha megint öcsike lenne?
5/22 anonim válasza:
Fel is kell nevelni azt a kisbabát valahogy... Lehet nem véletlenül vagytok csak ketten testvérek. Ezt sajnos nem te döntöd el, nem neked kell megteremteni a hátteret hozzá hanem a szüleidnek. Ja, és mi lenne ha mondjuk rábólintanak és egy kis öcsit hoznak haza pár hónappal később? :)))
6/22 A kérdező kommentje:
az se lenne baj... csak szeretnék egy kistesot:)
2012. szept. 2. 23:11
7/22 anonim válasza:
Sehogy. Semmi közöd a dologhoz. Én 42 vagyok, de nem tudnának annyit fizetni, hogy még egyet szüljek.
8/22 anonim válasza:
Kitartás! Még 6-8 év, és szülhetsz magadnak saját kisbabát! :)
9/22 anonim válasza:
Holnap iskola van, menj aludni!
10/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
nem tudom de valahogy úgy vágyom egy kistesora...
nálunk csak 17en kezdődik a suli
2012. szept. 2. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!