Annyira unom anyuékat! Kikészítenek mit tegyek?
hát... sok mindent nem tudsz csinálni. :/ esetleg kérj tőlük pénzt és menj el egyedül vásárolni magadnak. zsebpénzt kapsz? mert ha nem akarnak "csak úgy" adni, akkor zsebpénzt is kérhetsz tőlük havonta (írtad, hogy van pénzük, szóval biztos adnának). amúgy az is lehet, hogy szimplán feleslegesnek tartják a márkás cuccokat. de szerintem a legjobb lenne ha egyedül vásárolnál magadnak. :))
16/L
Kedves Kérdező!
Ne vedd sértésnek, de pont azt kapod, amit érdemelsz. Igazuk van a szüleidnek, nem kell beleszokni abba, hogy egy gyerek mindig mindent megkap, és semmiért sem kell megküzdenie. Az, hogy töriből "összeszedtél" egy hármast, nem dícsérendő dolog, te bárhogy is gondolod! A tudod, a törit csak tanulni kell!
Ha szeretnél magadnak új, és márkás cuccokat menj, és dolgozz meg érte, itt a nyár, lehet dolgozni!
Drága Életem!
Itt a nyár!
Az élelmes, életre való diák ilyenkor már ezerrel dolgozik, cirka két-három hónapot, az ügyes-értelmes fajta akár havi nettó 120-at összekapál egy gyárban. Ez három hónapra 360 ezer.
Ők azok, akik jövőre havi 30 ezer körüli összeget arra költenek, amire akarnak, illetve őszre új ruhatárat szereznek be.
A kevésbé ügyes-értelmes is megkeres legalább 200 ezret három hónap alatt.
A többiek meg sírnak, hogy milyen kötsögök a szüleik, szégyen-gyalázat, hogy inkább a villanyszámlát fizetik, a net előfizetést, meg a lakásrészletet, ahelyett, hogy másra költenék.
Holott ha nem fizetnék, te most ülnél a gép előtt, és nem sírnád tele a billentyűzetet a kis szobádban, mert brühühü nincs márkás cuccod drágáé'...
Mi is annyira unjuk ám ezeket a kamu de unatkozom kérdéseket, mint ahogy te unatkozol nyáron.
Sajnálom, de kimondom. Neked nemhogy barátaid, de életed sincs.
A csípőm a rossz! Úgy születtem, majd protézist kell, hogy kapjak!
De az irodai munka jó ötlet, akkor megpróbálok majd valami olyat nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!