Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira unom anyuékat! Kikészí...

Annyira unom anyuékat! Kikészítenek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Soha nem vesznek nekem semmilyen márkás cuccot, pedig lenne pénzük rá! Akárhogy kérem őket, le se tojják a fejem. A múltkor végre sikerült rávennem apumat, hogy végre kapjak pár új ruhát, és egy új MP4 lejátszót, de mint kiderül a kínaiban akart nekem vásárolni már megint! Az MP4 lejátszónál pedig a 4 gigásat akarja megvenni nekem a 16 gigás helyett. Pedig lenne rá pénzük! Mindketten jól keresnek! A bizonyítványom miatt se dicsértek meg pedig jó jegyeim lettek, és töriből is végre összeszedtem egy hármast.(Abból szörnyű vagyok, az évszámokat nem bírom megjegyezni). Szerintetek mit csináljak?
2012. jún. 28. 19:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Késő bánat, eb gondolat.
2012. jún. 28. 20:14
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Örülj, hogy ennyit is kapsz, én pl még soha nem kaptam költőpénzt ha kértem, csak ha maguktól adtak, és mindent magamnak vettem, pedig nagyon jól élünk... Vállalj munkát, amit csak adnak, és akkor majd arra költesz amire akarsz.
2012. jún. 28. 20:15
 13/20 anonim ***** válasza:
65%

Miért baj ha a ruháid nem márkásak ?

Mit akarsz te azzal a 16 gigás mp4-el ?

Ott a géped, minden nap pakolhatsz rá új cuccokat.

Egy napra nem elég 4 gb ?

Hány mega 16 gb ?:)

2012. jún. 28. 20:17
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
Ez kamu sztem.
2012. jún. 28. 20:26
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is keress munkát, bár ez attól is függ melyik megyében laksz. Én is próbálkozok, de nálunk a legtöbb felnőttnek sincs munkája, nem hogy még a diákoknak legyen.

Mivel fizikai munkát nem tudsz vállalni, próbálkozz a call centeres munkákkal, vagy ha jó vagy egy nyelvből, akkor fordítással, esetleg ha tanulsz gépírást irodai munkát is szerezhetsz.

Apukáddal pedig egyezzetek meg, hogy ha márkás ruhákat akarsz, igyekszel a leárazásokon beszerezni őket. Most is rengeteg akció van. Így sokszor még olcsóbban is kijöhetsz, mint ha kínaiban vennéd a ruháidat. Persze attól is függ menyire márkás dolgokra gondolsz. Próbálkozhatsz még azzal, hogy ha legközelebb vásároltok megmondod, hogy most kevesebb dolgot vegyetek, mert gyűjtesz valami márkásra, amit kinéztél magadnak.

2012. jún. 28. 20:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. jún. 28. 20:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Tényleg jó ötlet a leárazott márkás darabokat megvenni. Én imádom a mangot, de szerencsére türelmes ember vagyok, és elég gyakran sikerül 20-25000 ft-ról 3-4000-re leárazva venni nadrágokat, felsőket akár 2000ért is, az outletekben meg néha pár száz forintért vannak dolgok, el se hinné az ember...
2012. jún. 28. 21:22
 18/20 anonim ***** válasza:
2012. jún. 28. 21:26
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok bántó lenni, de a szüleid pénze, arra költik amire akarják.

Legyen elég a kínai cucc, a márka semmit nem ér, nem attól leszel jobb, menőbb ember.

Amúgy nem tudom eldönteni, hogy ez most kamu, vagy komolyan vannak ilyen gyerekek.

2012. jún. 28. 21:32
 20/20 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy drágám?

Amúgy sajnállak,hogy nem kapsz márkásruhát, 16 gigás mp4et.A töri hármashoz pedig nagyon gratulálok. Ha ez megnyugtat,nekem se márkásruhám,se mp4em nincs. Elég jó jegyeim vannak, környék egyik legerősebb iskolájában.

2012. jún. 29. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!