Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Prostituált lettem? Mit...

Prostituált lettem? Mit tegyek, ha a testvérem zsarol?

Figyelt kérdés

Szerintem nem vagyok prosti,de a nővérem megtudta,hogy van egy férfi,akivel elég közeli a kapcsolatunk,rengeteg időt együtt töltünk és támogat anyagilag(autó,lakás szép környéken,készpénz,ha elutazik,akkor megyek vele,stb) is.

A nővérem elkezdett kérdezősködni,hogy miből telik ilyenekre.Elég béna választ adtam és rájött mindenre.Azt mondta,hogy mindent elmond a családunknak,ha nem fejezem ezt be,mert undorító és akármennyire is nehéz,így nem élhetek.Nem nagyon értem,hogy mi köze van az életemhez...És nem tanácsot akart adni,hanem szó szerint megmondta,hogy mit tegyek.

Szerintetek is prosti lettem?

Mit csináljak,hogy a testvérem békén hagyjon?

2012. júl. 10. 12:55
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
igen, 49-es, biztos marhára irigyli tőle a nővére a dupla annyi idős nős pasit... :D
2013. aug. 15. 03:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!