Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Prostituált lettem? Mit...

Prostituált lettem? Mit tegyek, ha a testvérem zsarol?

Figyelt kérdés

Szerintem nem vagyok prosti,de a nővérem megtudta,hogy van egy férfi,akivel elég közeli a kapcsolatunk,rengeteg időt együtt töltünk és támogat anyagilag(autó,lakás szép környéken,készpénz,ha elutazik,akkor megyek vele,stb) is.

A nővérem elkezdett kérdezősködni,hogy miből telik ilyenekre.Elég béna választ adtam és rájött mindenre.Azt mondta,hogy mindent elmond a családunknak,ha nem fejezem ezt be,mert undorító és akármennyire is nehéz,így nem élhetek.Nem nagyon értem,hogy mi köze van az életemhez...És nem tanácsot akart adni,hanem szó szerint megmondta,hogy mit tegyek.

Szerintetek is prosti lettem?

Mit csináljak,hogy a testvérem békén hagyjon?

2012. júl. 10. 12:55
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg mivel nyilvánvalóan jóval idősebb, mint a kérdező, beetette a dajkamesével, hogy mennyire szereti...ja, szereti a feszes melleit és formás fenekét. Ennyi.
2012. júl. 10. 13:25
 22/51 anonim ***** válasza:
87%

A helyzet az, hogy nem számít semmit, hogy itt mit írogatunk. Te vetetted fel hogy prosti vagy, nyilván a lelkiismereted emiatt nem tiszta, hiszen pontosan tudod, hogy mindez mennyire helytelen és elítélendő.

Mégsem érzem azt, hogy téged ez foglalkoztatni legjobban, ez csak egy mellékes rossz érzés benned a nyilvánvalóan helytelen életmód miatt. Te csak meg akarod úszni a megszégyenülést a szüleid előtt, és ez most nagyon kínosan jött ki. Tanácsot nem akarok adni, mert megértem a testvéred is, és a szüleidnek is joguk van tudni, mit neveltek ki.

2012. júl. 10. 13:26
 23/51 anonim ***** válasza:
18%
igen ez igaz h a megcsalt feleség szemszögéböl prosti ez egyértelmü de a megcsalt feleségnek azis leforog az agyában ("h úristen mit rontottam el?" h a párom máshol keresi a boldogságot?)
2012. júl. 10. 13:29
 24/51 anonim ***** válasza:
94%

ha megcsalnak valakit miatt a nőnek kellene hibásnak éreznie magát? A férfiak egy része csak a friss húsra hajt hiába kap meg otthon mindent( sőt véleményem szerint elég kevés százalékban van gond otthon)...ebben az esetben (fizet neki) sem hiszem hogy otthon probléma miatt van .....

Kisarkítva pénzt kap (vagy ajándékot) ellenszolgáltatásokért...na ez mi? ( a szerető nincs ilyen luxussal ellátva..)

2012. júl. 10. 13:36
 25/51 anonim ***** válasza:
92%

Nem annyira prostituált, inkább csak jellemtelen. Házasemberrel nem kezdünk.

Ha két szabad, független ember közt lenne őszinte érzelmi, szerelmi kapcsolat, amiben az egyik fél jobban keres, és ezért segíti a másikat, esetleg a nyaralásban vagy a hétköznapokban is arányosan többet vállal anyagilag, akkor az egy normális kapcsolat.

De végtére is a kis szexért utazgathatsz cserébe, meg van autód, remek, megérte. És amikor majd lecserél egy még fiatalabbra, akkor azért ezeket ugye szépen visszaküldöd a feleségével közös címére egy kedves köszönőlevélkével, hogy a szolgáltatásaidért cserébe a kapcsolat fennállása idejére biztosította számodra az alábbiakat...? :D

Csak majd nehogy egyszer ki.aszottul kelljen szégyellned az egészet egy pasi előtt, aki neked is fontos...

2012. júl. 10. 13:58
 26/51 anonim ***** válasza:
84%

Nem sajnállak, a szó átvitt értelmében tényleg egy ringyó vagy...

Elképzeltem a helyzetet. Te vagy a család büszkesége, nem feküdtél le mindenkivel össze-vissza, 20évesen még szűz voltál, jól tanulsz, a szüleid teljesen megbíznak benned, mint egy mintagyerek. Aztán közben meg egy családos idős fószer dugja a kis popódat, akinek családja van és még támogat is téged anyagilag. Szerinted mi vagy?:) Ilyen álszent embereket...

2012. júl. 10. 14:10
 27/51 anonim ***** válasza:
90%
Tehát nős férfival fekszel le aki, cserébe luxus dolgokat vesz neked. Ha lenne egy kis eszed tudnád, hogy mi vagy.
2012. júl. 10. 14:33
 28/51 anonim ***** válasza:
93%

A kérdezőnek már mindegy. A becsületét eldobta. Szerintem mond meg a nővérednek, hogy mondja el otthon is ha akarja. Hiszen a felnőtt élet arról szól ,hogy vállaljuk a döntéseinkért a felelősséget. És te ezt vállaltad. Akkor miért szégyenelnéd a szüleid előtt? Mi okod van rá, hogy ne tudják meg? Balhéznak? Na és? Ha szerinted ebben az állapotban nincs semmi szégyellni, bánni valló, akkor egyenes gerinccel kiállhatsz magadért és a "kapcsolatodét"!

Bár hozzá tenném én szerető csak abban az esetben lennék ha a feleség is tudja ezt és nem bánja (mert van ilyen is) így viszont ugyanúgy cinkosságot vállalsz ebben az egész drámában.

22 éves egyetemista lány.

2012. júl. 10. 14:39
 29/51 A kérdező kommentje:

Ő 37 éves.És igen,szeretjük egymást.Nem pár hete vagyunk együtt,hanem elég régóta és bebizonyította,hogy bízhatok benne,nem csak játszik velem.Én nem akartam,hogy elváljon és otthagyja miattam a családját,pedig ő már az elején felvetette a válás ötletét.

Ha ennyi időm át titkoltuk ezt a dolgot,ami köztünk van,akkor nem fogom hagyni,hogy a testvérem mindent elrontson azzal,hogy elmondja a szüleinknek.Ismerem őket,tudom,hogy botrány lenne...

2012. júl. 10. 15:09
 30/51 anonim ***** válasza:
98%
Most őszintén: ha nem lennének ezek a luxusdolgok, akkor is elviselnéd hogy egyik este a feleségét d.gja, aztán meg téged?
2012. júl. 10. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!