Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Prostituált lettem? Mit...

Prostituált lettem? Mit tegyek, ha a testvérem zsarol?

Figyelt kérdés

Szerintem nem vagyok prosti,de a nővérem megtudta,hogy van egy férfi,akivel elég közeli a kapcsolatunk,rengeteg időt együtt töltünk és támogat anyagilag(autó,lakás szép környéken,készpénz,ha elutazik,akkor megyek vele,stb) is.

A nővérem elkezdett kérdezősködni,hogy miből telik ilyenekre.Elég béna választ adtam és rájött mindenre.Azt mondta,hogy mindent elmond a családunknak,ha nem fejezem ezt be,mert undorító és akármennyire is nehéz,így nem élhetek.Nem nagyon értem,hogy mi köze van az életemhez...És nem tanácsot akart adni,hanem szó szerint megmondta,hogy mit tegyek.

Szerintetek is prosti lettem?

Mit csináljak,hogy a testvérem békén hagyjon?

2012. júl. 10. 12:55
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
18%

Az ész megáll... komolyan attól tartok, a klaviatúrámat marni fogja a szenteltvíz, ami az önjelölt erkölcscsőszök válaszaiból folyik.

A kérdezőt elhordjátók mindennek (ugyan, mégis milyen alapon?) de a zsaroló nővérke egy igazi szent... nem a kérdező itt az undorító...

2012. júl. 10. 17:13
 42/51 anonim ***** válasza:
86%
Úgy látom, egyeseknek fáj az igazság. De az még nem változtat a tényen, hogy undorító, amit művelsz. Továbbra is c@fkának tartalak...
2012. júl. 10. 20:46
 43/51 anonim ***** válasza:
51%

Ez nem prostiság. Ha a feleség nem tud rólad, akkor kitartott szerető vagy, ha meg nyitott a kapcsolatuk és megengedte, akkor eltartott második partner vagy. (elsőt elítélem, második a te dolgod.)

Szerintem a nővéred csak jót akar, azt akarja, hogy megtanulj úgy megállni a lábadon, hogy nem a testedből élsz meg, mert az nem tart örökké, és ha ő nem tud rávenni erre, akkor el akarja érni, hogy a szüleid vegyenek rá. Meg valszeg csalódott is benned.

2012. júl. 11. 02:00
 44/51 anonim ***** válasza:
10%

Nos abban egyetértek hogy a nővéred irigy,meg jellemtelen is.Semmi köze ahhoz hogy te kivel milyen életet élsz...az aggódását kifejezheti feléd,meg a véleményét is,de nem vagy a tulajdona hogy előírja hogyan élhetsz.

Az ő reakciójából én semmiféle testvéri szeretetet vagy aggódást nem érzek ki.

Javasold neki ha ennyire irigy,keressen magának ő is egyet.

Ha szeretitek egymást,és mindkettőtöknek megfelel ez a helyzet akkor ne érdekeljen mások véleménye.

A pasi helyében azért az otthoni dolgokat letisztáznám,attól függetlenül hogy téged nem zavar elméletileg...lesz idő amikor már zavarni fog.Feltéve ha az érzelmeid és az övéi is elég erősek és tartósak.

A megcsalás témaköréhez szólva:ez mindig több szereplős játék,sosem elég hozzá csak az egyik fél.Mivel nem ismerjük őket személyesen,nem ismerhetjük az egyes szereplők mozgatórugóit sem,ezáltal felesleges ítéletet mondani.

A legtöbb hozzászóló válaszából csak a berögződött társadalmi elvárást vélem kihallani és szintén némi irigységet...álszentséget.

Az hogy ő rugalmasabban kezeli a társadalmi íratlan szabályokat,és ezáltal némelyek szemében "tisztességtelen" előnyhöz jut,az a kérdező dolga,attól hogy némelyek ezt irigylik és lehurrogják nekik még sem több sem jobb nem lesz....

Ez tipikusan azoknak az embereknek a véleménye szerintem akik úgy gondolják hogy "dögöljön meg a szomszéd lova is",magyarán ha nekem nem jut neked sem jár....ez szánalmas.

Mindenkinek mások az erkölcsi normái,különbözőek vagyunk ezt tessék végre tudomásul venni.Az hogy ez az oldal anonim,nem jelenti azt hogy mindenki felett pálcát lehet törni.

Mindenki nézzen magába,és ha soha nem ejtett hibát vétséget egész életében akkor vetheti az első követ másokra.

2012. júl. 11. 11:21
 45/51 Septimius ***** válasza:
72%
Nyugi, nem vagy prostituált. A prostituáltak ugyanis egy előre kialkudott árban megegyezve, szolgáltatásszerűen nyújtják tevékenységüket, egyéb előnyök elvárása nélkül. Nyíltan felvállalják, hogy testüket, és csakis a testüket bocsájtják áruba, lelküket/érzelmeiket nem. Nem érdekük és nem is céljuk a férfi/családja életébe beleavatkozni, sem tönkretenni azt. Csak szexelnek, de szeretetet nem színlelnek. Felfogható egyszerű megélhetési-pénzkeresési formának. Olyasmi, mint mikor fodrászhoz vagy kozmetikushoz megy az ember, egy szolgáltatást vesznek igénybe. Szóval te nem prostituált vagy, hanem egyéb kategória, lásd fentebbi, kevéssé burkolt válaszok :D
2012. júl. 11. 11:36
 46/51 anonim ***** válasza:
28%
Igen, a zsaroló nővér szent, megérdemelne egy hatalmas balhét a kérdező, hogy felnyíljon a buta, naiv szemecskéje...
2012. júl. 11. 15:15
 47/51 anonim ***** válasza:
90%
A kérdező tisztába van helyzetével.
2012. júl. 11. 18:28
 48/51 anonim válasza:
10%

feküdj le a nővérdeel, na akkor leszel k**va

a pasastól meg kérj több pénzt!

2012. júl. 11. 18:36
 49/51 anonim ***** válasza:
12%
A testvéred irigy.Mindent ki kell használni ami lehetőség adódik az életben.Nincs semmi baj azzal amit csinálsz.Sokan vannak így,aki pedig elítél érte,valószinüleg szívesen venné ha vele is foglalkozna egy férfi, de a kutyának se kell mert ronda . Csak tudod az emberek irigyek,ha továbbra is lesznek sikereid az életben akkor még több ilyen emberrel fogsz találkozni. Figy : " Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, nem is vagy igazi egyéniség"-Paul Newman. "Mennyivel könnyebb lenne élvezni a sikert irigykedő pillantások nélkül".Marilyn Monroe 30/nő
2012. júl. 29. 17:54
 50/51 anonim ***** válasza:
Teljesen véletlenül akadtam rá erre a kérdésre, végigolvastam a válaszokat és érdekelnének a következmények, fejlemények :) mi változott így, 1 év után?
2013. aug. 14. 19:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!