Prostituált lettem? Mit tegyek, ha a testvérem zsarol?
Szerintem nem vagyok prosti,de a nővérem megtudta,hogy van egy férfi,akivel elég közeli a kapcsolatunk,rengeteg időt együtt töltünk és támogat anyagilag(autó,lakás szép környéken,készpénz,ha elutazik,akkor megyek vele,stb) is.
A nővérem elkezdett kérdezősködni,hogy miből telik ilyenekre.Elég béna választ adtam és rájött mindenre.Azt mondta,hogy mindent elmond a családunknak,ha nem fejezem ezt be,mert undorító és akármennyire is nehéz,így nem élhetek.Nem nagyon értem,hogy mi köze van az életemhez...És nem tanácsot akart adni,hanem szó szerint megmondta,hogy mit tegyek.
Szerintetek is prosti lettem?
Mit csináljak,hogy a testvérem békén hagyjon?
Igen, prosti lettél, mert a kitartottság is a prostiság egyik fokozata. Ugyanúgy a testeddel nyújtod anyagi javakért cserébe mint egy útszéli lotyó, csak jobb körülmények közt. No, ezt tisztáztuk.
Ami a testvéredet illeti: egy esetben tudod leállítani: ha vállalod az életformádat. Azért zsarol egyébként, mert irigy. Mondd azt a családban, hogy komoly a kapcsolatod a fickóval, akkor nem fognak annyira megvetni.
"nem fogom hagyni..."
A Columboban is így kezdődik a gyilkosság...
Jajj kislány...biztos, hogy ez kell neked???
Bízol benne??Nem a szerelme vagy, csak friss hús akire van pénze és ... na mindegy ezt nem írom.
Tudod kicsit idősebb ez a "kedves" pasi, és látom, hogy keményen tud rád hatni..persze, hogy felveti már az elején a válást, mert ha te azt mondod, hogy oké hagyja el a családját, még akkor is tud hosszú ideig etetni..de így még könnyebb utat kapott, hogy te azt mondtad, hogy ne hagyja el!Te eltudod viselni, hogy a "párod" otthon mást is "tömköd"??Mert biztosan azt teszi, hisz 1 nő sem hülye, és ha a párja elhidegül tőle, akkor az első amire gondol hogy biztos félre dug..Arról nem is beszélve, ha esetleg véletlenül kiderül, hogy mit csinál, akkor mi lesz a gyerekkel, vagy gyerekekkel???
Szeretőnek lenni számomra elfogadhatatlan..családot szétszedni..egyszerűen nem tudnék tükörbe nézni!Én is bizony prostinak gondolnám magam!!!
Azt is elhiszem, hogy a szüleid kivernék a balhét..nem hiszem, hogy ez volt a céljuk, hogy te egy 37 éves családos emberrel kavarj!Tudod lehet szeretnének unokákat, hogy legyen jövőd..
Mindenki maga tudja, hogy mi fér bele neki erkölcsileg, de ettől függetlenül tényleg gerinctelen dolog lenne ha nővéred elmondaná.Egyébként meg ha ennyire megbízol a pasiban, akkor mitől félsz???Állj ki mellette, és majd akkor meglátod milyen férfi az..hívd el a szüleidhez, aztán lesz ami lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!