Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Prostituált lettem? Mit...

Prostituált lettem? Mit tegyek, ha a testvérem zsarol?

Figyelt kérdés

Szerintem nem vagyok prosti,de a nővérem megtudta,hogy van egy férfi,akivel elég közeli a kapcsolatunk,rengeteg időt együtt töltünk és támogat anyagilag(autó,lakás szép környéken,készpénz,ha elutazik,akkor megyek vele,stb) is.

A nővérem elkezdett kérdezősködni,hogy miből telik ilyenekre.Elég béna választ adtam és rájött mindenre.Azt mondta,hogy mindent elmond a családunknak,ha nem fejezem ezt be,mert undorító és akármennyire is nehéz,így nem élhetek.Nem nagyon értem,hogy mi köze van az életemhez...És nem tanácsot akart adni,hanem szó szerint megmondta,hogy mit tegyek.

Szerintetek is prosti lettem?

Mit csináljak,hogy a testvérem békén hagyjon?

2012. júl. 10. 12:55
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
69%

Az ilyen "jóindulatú" rokonok hajszolják bele a lányokat/nőket az igazi prostiságba. Mert utána már tényleg úgy érzik, hogy ők értéktelenek, nem kellenek senkinek stb.

Kérdező! Magyarországon MINDEN nő prostinak számít, akinek nála jobb módú párja van. Aki meg többet keres a párjánál, azt meg azért ítélik el, mert "karrierista". Itt az alapfelvetés az, hogy csak az a nő a nemprosti, aki minimálbéres segédmunkással él, és ő maga is egy minimálbéres segédmunkás.

Ha gazdag a barátod, és szeretitek egymást, nem baj. Ha elvisz nyaralni, a lakásodban laksz, nem baj. Ha pénzt ad neked, nem baj. Ha tényleg szeretitek egymást, teljesen normális az, hogy a gazdagabb támogatja a szegényebbet, akár a nő, akár a férfi is a jobb módú. Csak manapság lett divat felháborodni, meg elkezdeni egymást "prostizni" emiatt. Bár érdekes, ismerek nem egy olyat, ahol a nő a gazdagabb, övé a lakás, ő fizeti a nyaralásokat, a férfit mégsem prostizza le senki. Miért?

Ha viszont nem szeretitek egymást, nem becsül meg, úgy érzed, kihasznál, stb. akkor hagyd ott, mert durván sérülhetsz ebben a kapcsolatban, amit nagyon nehezen fogsz tudni helyrehozni a későbbiekben.

2012. júl. 10. 13:12
 12/51 anonim ***** válasza:
71%
Tipikus eset: egyetemisták,akik így szerzik a pénzt.
2012. júl. 10. 13:14
 13/51 anonim válasza:
20%
Szia! Szerintem egyáltalán nem vagy prosti. Ez egy előnyös kapcsolat mindkettőtöknek, számítotok egymásra, ebből egy igazi kapcsolat is lehetne. Ha neked ez így jó, ne változtass semmin. A nővérednek semmi köze az életedhez, azt csinálsz amit akarsz. Ha ő akar, akkor éljen végig egy áltagos életet, aztán majd meghal úgy, hogy semmit se látott a világból, semmit se ért el az életben. A szüleidnek nyugodtan mutasd be az úriembert, biztos meg tudod vele beszélni hogy elmenjen. Elmondhatod nekik hogy jól élsz, van pénzed, van akihez fordulj ha gond van, jó társaságod van a pasival, és te ezen nem változtatsz amíg nem akarsz.
2012. júl. 10. 13:17
 14/51 anonim ***** válasza:
84%
A férfi mennyi idős?
2012. júl. 10. 13:18
 15/51 anonim ***** válasza:
73%
kitartott nő vagy prostituált, nézőpont kérdése. tisztességes nő mindenestre nem lehetsz.:...
2012. júl. 10. 13:19
 16/51 anonim ***** válasza:
93%
Nem veszitek észre hogy családos faszival kavar...? :D
2012. júl. 10. 13:21
 17/51 anonim ***** válasza:
10%
szerintem sem vagy prosti nyilvánvaló h a férfi is szeret hiszen nem támogatna ha nem igy volna ha csak arra kellenél neki akkor nyilván nem támogatna ennyire nyilvánvaló h szeret csak nem akarja a családját sem elhagyni
2012. júl. 10. 13:21
 18/51 anonim ***** válasza:
20%
Dehogy vagy prosti! Senkinek semmi köze hozzá, hogy élsz. Sokan vannak szeretői státuszban, neked legalább anyagilag is kijut a jóból. Irigy és kész. Boldog vagy és még jó körülményeket is biztosítanak neked. Élj így, ameddig jólesik Neked. De azt ne felejtsd el, hogy ennek bármikor vége szakadhat, mert ha a gazdag pasinak terve lenne veled, akkor elválna, és nem szeretői státuszban tartana. De így bármikor lecserélhet, a felesége kiverheti a hisztit stb. ami miatt kikerülhetsz a kegyéből. Gondolj arra, hogy ez örökké úgyse tarthat, legyen eszed, tegyél félre pénzt, hogy ha vége, ne az utcára kerülj. Ésszel élj. A tesóddal meg ne foglalkozz: nem akar ő valószínű rosszat, lehet, hogy irigy is, de még mindig jobb egy ilyen kapcsolat, mint valami csóróval, akivel lehet, hogy ugyanígy lennétek, csak még ő nyúlna le téged. A lényeg, hogy szereted, és boldognak érzed magad.
2012. júl. 10. 13:23
 19/51 anonim ***** válasza:
86%
Nem k.urva vagy, hanem szerető...de ez bizonyos szemszögből nézve, egy és ugyan az!!!
2012. júl. 10. 13:24
 20/51 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem miért nem veszik észre mi a lényeg? Nézzük meg tényszerűen. 20 éves lány együtt van egy nála biztosan idősebb férfival( feltételezem, mivel házas),de a lényeg, hogy egy házas emberrel. Ezzel tisztában is van. Anyagilag támogatja,de ez a támogatás nem a létszügségleteket érinti, hanem a luxuséletet: "autó,lakás szép környéken,készpénz,ha elutazik,akkor megyek vele"

A csaj állítólag szereti, bár ezt nem gondolta annyira fontosnak, hogy egyből utaljon is rá.

Kérdem én, ha te aki most olvasod ezt, te lennél a megcsalt feleség, mit gondolnál erről a nőről?

2012. júl. 10. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!