Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha szükségetek van bármilyen...

Ha szükségetek van bármilyen ésszerű segítségre számíthattok a testvéretekre ?

Figyelt kérdés

febr. 17. 20:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Ő is tudott róla (szüleinktől), de ugyanúgy élte világát."

Ebből is látszik, mennyire szubjektív az "ésszerűség".

Tipikus néma gyereknek az apja f_szát szituáció, hogy ők maguk nem kérnek nyíltan segítséget, aztán a másik felet szidják, hogy miért nem olvas a gondolataik között.

Meg amúgy is, hogy képzeli, hogy éli világát a saját pénzéből, amikor nekünk is adhatná azt.

febr. 18. 22:19
 22/24 anonim ***** válasza:

Az ilyen "annyi pénzed van, nekem is adhatnál" szituációkról egy bérlőtársam jut eszembe az albérletes időkből.

Egyszer a tulajdonos nem jött egyik hónapban beszedni a bérleti díjat a srác pedig mérgelődött, hogy "aztán majd következő hónapban 100 ezret kell neki fizetni egybe".

Mondtam neki, hogy nekem tök mindegy, hogy havonta fizetek 50-50 ezret, vagy 2 havonta 100 ezret (hiszen az eredmény ugyanaz).

Erre az volt a válasz, hogy "ha ennyi pénzed van, fizesd az enyémet is..." :D

Bocsi az Offért.

febr. 18. 22:27
 23/24 anonim válasza:
100%
Mi még csak 15,17 éves fiuk vagyunk itthon lakunk és nagyon jól kijövünk egymással.Szeretem öcsémet
febr. 18. 22:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Nagyon más személyiségek vagyunk, ritkán találkozunk és beszélgetünk úgy mélyen, de bármikor számíthatnánk egymásra bármiben, ha szükség lenne rá.
tegnapelőtt 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!