en utalok testveremmel egy legterben elni, elviselhetetlen, minden mocskot maga utan hagy, nem kommunikal anyammal es velem se, egy elegge problemas kamasz. Egy hazban lakunk de hozza tilos hozzaszolni, frgyelmezni. Csak a kis baratnoi es a fiui szamitanak neki es sajnos ezzel kell egyutt elnem
Amit leírtál, az kamaszkor. Lehet, hogy nehezen éli az életének ezt a korszakát, még ha nem is látszik rajta. Nehéz kamasznak lenni, manapság főleg.
Egyébként az én tesóm már felnőtt, nagyon szerethető, vicces ember, nagyon szeretem.
máj. 8. 16:39
2/15 anonim válasza:
Egy neműek vagytok? Mekkora a korkülönbség közetek?
Én is utántam a tesómat gyerekkoromban olyan 11-16 év között,de ez megváltozott. Jó testvérek lettünk, mindent meg tudunk beszélni felnőttként mostmár én 35 ő 37 éves.
Sok ismerősöm van, aki felnőttként rosszban van a testvérével,de mindenkinek fájó pont.
máj. 8. 16:40
3/15 anonim válasza:
Kamaszként én is utáltam tesómat. Állandóan verekedtünk, veszekedtünk, üvöltöttünk egymással. De így 20 évvel később már nagyon jóba vagyunk.
máj. 8. 16:40
4/15 anonim válasza:
Mi kamaszként voltunk csak jóban. Gyerekként folyton verekedtünk, felnőttként nem keressük egymás társaságát. Csak kamaszként volt jó a kapcsolatunk, akkor ugyanazokat a dolgokat szerettük.
máj. 8. 17:07
5/15 anonim válasza:
Nem
máj. 8. 17:30
6/15 anonim válasza:
Kettő van, nem tartjuk a kapcsolatot.
máj. 8. 17:43
7/15 anonim válasza:
Engem átbszott egy jó nagy összeggel, szóval nem tartok vele kapcsolatot.
máj. 8. 17:47
8/15 anonim válasza:
Miutan az ocsem es a hugom jol kisemmiztek az OSSZES oroksegembol, nyilvan nem vagyok joban. ;-)
máj. 8. 18:40
9/15 Gál Gábor 2024 válasza:
Semleges.
máj. 8. 19:23
10/15 anonim válasza:
Gyermekkorban az utálkozás ment, hála a szüleim kivételezésének. Most, így 40 felett kb leszarjuk egymást (most is ő a kedvencke).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!