Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jóba vagytok a testvéretekkel?

Jóba vagytok a testvéretekkel?

Figyelt kérdés

en utalok testveremmel egy legterben elni, elviselhetetlen, minden mocskot maga utan hagy, nem kommunikal anyammal es velem se, egy elegge problemas kamasz. Egy hazban lakunk de hozza tilos hozzaszolni, frgyelmezni. Csak a kis baratnoi es a fiui szamitanak neki es sajnos ezzel kell egyutt elnem

ti hogy vagytok a testveretekkel?

máj. 8. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel mi van vele. Semmilyen szinten. Amióta elköltöztem, max felköszönjük egymást, de ennyi.

Ő volt az örök púp a hátamon, állandóan rá kellett vigyázni, rajtam lógott, nem volt életem mellette, de olyan szinten, ha otthon PRÓBÁLTAM tanulni, állandóan zavart, bejött, de mivel ő a kicsi "értsem meg, hogy..."

14 és 21 évesen sem értettem, miért kell elkényeztetni csak mert ő a kicsi.

máj. 9. 10:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
8 ev van koztunk, o az idosebb. Kamaszkent velem sem lehetett kijonni, akkor o fiatal felnott volt, amikor o volt kamasz, en meg gyerek. Miota elkoltoztem otthonrol es “felnottem”, azota nagyon jo a kapcsolatunk. O volt a tanum tavaly az eskuvomon, es nagyon varja a nyaron erkezo unokahugat.
máj. 9. 12:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy húgom van régen viszonylag

jó volt a kapcsolatunk.

Most már nem tartjuk

a kapcsolatot ha valami

alkalom van akkor fel

köszöntjük egymást ennyi.

máj. 9. 16:58
 14/15 anonim ***** válasza:
33%
Covid-hiszti óta nem beszél velem, mert nem egyezett a véleményünk. Előtte jó tesók voltunk.
máj. 9. 18:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Ameddig egy hazban laktunk addig mindig csak vitatkoztunk. Miota egyikunk sem lakik otthon azota jobb a viszony bar nem beszelunk gyakran.
máj. 11. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!