Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ugye szerintetek se egészséges...

Ugye szerintetek se egészséges, ha egy fiú-lány testvérpár kamaszkorban egy szobában lakik?

Figyelt kérdés

Szerintem az se egészséges ha azonos nemű testvérpár lakik egy szobában, mondjuk 10 év felett, mert kell a magánszféra, akár pihenéshez, tanuláshoz, öltözéshez. De ez meg szerintem annyira se egészséges.

16 éves vagyok, az öcsém 14 és az idegeimre megy, hogy nem lehetek egyedül, szinte csak akkor, ha nincs itthon. Hangosan gépezik, este sokáig nem alszik, hatalmas kuplerájt csinál, amit én takarítok utána, mert NEM bírom elviselni a rendetlenségét. Nem lehet miatta tanulni sem. Az csak a poén része, hogy ő rossz tanuló, kicsit link alak, és azt hiszi, hogy erre másnak sincs igénye. Arról nem is beszélve, hogy ébredtem már arra hajnalban, hogy maszturbál, mert azt hitte még alszok. Undorító az egész jelenség.

Igaz, hogy nincs több szobánk, de simán megoldható lenne ezt kettéválasztani, mert nagy szoba. Anyám meg azzal jön, hogy az se lenne jobb, mert mindig átjárkálnánk egymáson és összevesznénk, hogy kié legyen a “benti” szoba, amin nincs átjárás.

Anyámmal is szívesebben laknék közös szobában, de nem egyezik bele. Nappali, amit szobának lehetne használni, nincs. Csak egy konyha-étkező-kanapé a sarokban, de ott mindig átjárás van.

ma 13:24
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
#39 Én ezt tudom. 🤷🏼‍♀️🫠
ma 17:38
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, én gyerekkorom óta nagymamámmal egy szobában lakok:(

19/L

ma 17:48
 43/45 anonim ***** válasza:
54%
ma 19:40
 44/45 A kérdező kommentje:
Köszi! A semminél talán jobb ez is, bár a zajongáson nem segít.
ma 20:18
 45/45 anonim válasza:
A zajongáson a gipszkarton fal sem segít, egy rétegben, szigetelés nélkül biztos nem. Nem ideális a helyzet, de van amikor nincs más megoldás, mert nincs elég hely. Az én gyerekeim is így nőttek fel a nagyobbik 22 éves koráig, nagyon jó a kapcsolatuk ettől függetlenül,sose volt ebből összetűzés pedig fiú-lány,igaz, nálunk figyeltek egymásra, a számítogép nem a közös hálóban volt és a tv nézés sem.
ma 22:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!