Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ugye szerintetek se egészséges...

Ugye szerintetek se egészséges, ha egy fiú-lány testvérpár kamaszkorban egy szobában lakik?

Figyelt kérdés

Szerintem az se egészséges ha azonos nemű testvérpár lakik egy szobában, mondjuk 10 év felett, mert kell a magánszféra, akár pihenéshez, tanuláshoz, öltözéshez. De ez meg szerintem annyira se egészséges.

16 éves vagyok, az öcsém 14 és az idegeimre megy, hogy nem lehetek egyedül, szinte csak akkor, ha nincs itthon. Hangosan gépezik, este sokáig nem alszik, hatalmas kuplerájt csinál, amit én takarítok utána, mert NEM bírom elviselni a rendetlenségét. Nem lehet miatta tanulni sem. Az csak a poén része, hogy ő rossz tanuló, kicsit link alak, és azt hiszi, hogy erre másnak sincs igénye. Arról nem is beszélve, hogy ébredtem már arra hajnalban, hogy maszturbál, mert azt hitte még alszok. Undorító az egész jelenség.

Igaz, hogy nincs több szobánk, de simán megoldható lenne ezt kettéválasztani, mert nagy szoba. Anyám meg azzal jön, hogy az se lenne jobb, mert mindig átjárkálnánk egymáson és összevesznénk, hogy kié legyen a “benti” szoba, amin nincs átjárás.

Anyámmal is szívesebben laknék közös szobában, de nem egyezik bele. Nappali, amit szobának lehetne használni, nincs. Csak egy konyha-étkező-kanapé a sarokban, de ott mindig átjárás van.

febr. 11. 13:24
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
Idősebb korban még nagyob problémák lesznek. Megoldás a különlakás, és max évi 1-2-szer találkozni. Ha meg kimondottan utáljátok egymást, akkor szerintem jobb, ha nem találkoztok többet.
febr. 11. 16:00
 32/58 anonim ***** válasza:
100%
28-as, de takarítani nem kerül semmibe. A legkönnyebb megvonni a vállát, neki ugye mindegy, nem az ö szobáját szarja tele a kölyök. Nem az a legnagyobb probléma, hogy nincs külön szoba, hanem hogy az "anya" nem is törekszik arra, hogy valami megoldást találjon, söt a problémát sem ismeri fel. A 16 éves, tanuló gyereken csattan az ostor.
febr. 11. 16:02
 33/58 anonim ***** válasza:
83%

A szüleid a legnagyobb gáz. Ha nem tudjak megadni, hogy legyen külön szobatok, akkor is kutya kötelességuk lenne segíteni minél jobban elvalasztani, ha másnem középre egy terelvalaszto ami majdnem plafonig ér. Egyébként szerintem ennél az is kényelmesebb lenne, ha egymásból nyílna a két szoba es valakin at kellene "maszni", bár szerintem anyukád részéről ez csak kifogás volt. A legnagyobb baj, hogy nem érdeklik a gondjaid, ahogy az öcsédre is ráhagy mindent, hiába teher neked. Szégyellje magát.

Az meg nem érdekes mi volt régen, vonalas telefon is volt mégis tovabbleptunk...

febr. 11. 16:06
 34/58 anonim ***** válasza:
75%
Az anyja problémája mondjuk egyértelműen az q tény, hogy ez nem egy 10 forintos mutatvany
febr. 11. 16:08
 35/58 anonim ***** válasza:
79%
Nem írtam el két-háromszázezer lesz, ha mesterrel csinálják, húsz-harmincezer csak az anyagköltség. Erre jön kiszállítás, mester munkadíja, esetleg festés, ajtó. Ajtó nélkül semmi értelme a világon.
febr. 11. 16:16
 36/58 A kérdező kommentje:
Igaz, én is csak a fal költségét néztem. De van olyan ismerősünk, aki szerintem nagyon kevés munkadíjjal megcsinálná. Csak nálunk sosem halad semmi egyről a kettőre. Van olyan konyhabútorunk is, aminek az egyik fiókját évek óta nem lehet becsukni, pedig azt filléres lenne megszerelni, de senki sem hajlandó rá.
febr. 11. 16:19
 37/58 anonim ***** válasza:
82%

Kb 1 milla volt most nekunk a szoba kettevalasztasa.

Mondjuk kellettek ajtok, ablakok, falazni is kellett a regi ablak helyen, hangszigetelve lett a fal es a futest is at kellett kicsit alakitani. Mi semmihez nem ertunk, szoval magunk nem tudtuk megcsinalni, ezert is volt sok.

20 ezerbol egy szekrenyt se veszel, amit berakhatsz kozepere.

febr. 11. 16:34
 38/58 anonim ***** válasza:
25%
Összespórolod a pénzt és megcsinaltatod te. Biztos ismered a mondast, más frkaval könnyű a csalant verni,
febr. 11. 16:35
 39/58 anonim ***** válasza:
90%
Itt azzal van a legnagyobb baj,hogy anyukád nem lássa be,hogy már nagyok vagytok kell a magánszféra.
febr. 11. 17:10
 40/58 A kérdező kommentje:
#37 ablak szerencsére 2 van, pont a szoba 2 részén, ott lehetne elválasztani. Ajtóban meg van olyan olcsóbb alternatíva, ami gipszkartonba illik.
febr. 11. 17:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!