Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ugye szerintetek se egészséges...

Ugye szerintetek se egészséges, ha egy fiú-lány testvérpár kamaszkorban egy szobában lakik?

Figyelt kérdés

Szerintem az se egészséges ha azonos nemű testvérpár lakik egy szobában, mondjuk 10 év felett, mert kell a magánszféra, akár pihenéshez, tanuláshoz, öltözéshez. De ez meg szerintem annyira se egészséges.

16 éves vagyok, az öcsém 14 és az idegeimre megy, hogy nem lehetek egyedül, szinte csak akkor, ha nincs itthon. Hangosan gépezik, este sokáig nem alszik, hatalmas kuplerájt csinál, amit én takarítok utána, mert NEM bírom elviselni a rendetlenségét. Nem lehet miatta tanulni sem. Az csak a poén része, hogy ő rossz tanuló, kicsit link alak, és azt hiszi, hogy erre másnak sincs igénye. Arról nem is beszélve, hogy ébredtem már arra hajnalban, hogy maszturbál, mert azt hitte még alszok. Undorító az egész jelenség.

Igaz, hogy nincs több szobánk, de simán megoldható lenne ezt kettéválasztani, mert nagy szoba. Anyám meg azzal jön, hogy az se lenne jobb, mert mindig átjárkálnánk egymáson és összevesznénk, hogy kié legyen a “benti” szoba, amin nincs átjárás.

Anyámmal is szívesebben laknék közös szobában, de nem egyezik bele. Nappali, amit szobának lehetne használni, nincs. Csak egy konyha-étkező-kanapé a sarokban, de ott mindig átjárás van.

ma 13:24
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
69%

9

A tesó 14!!!!!

ma 14:01
 12/45 anonim ***** válasza:
26%
6-osnak! Én is úgy nőttem fel. Két szobás lakótelepi lakásban laktunk gyerekként. Egy nővérem van és egy őcsém van. Én is a férfi vagyok. És a kis szobát kaptuk meg gyerekként. Ami kb. 12 négyzet méter volt. 1 ágy és egy emeletes ágy volt bent. A nővérem a kanapén aludt. Én az emeletes ágy felső szintjén, alattam meg az öcsém aludt. Most már mind hárman felnőttek vagyuk. De bizony a szüleim örültek még a két szobás öszkönfortos tanácsi lakásnak is. És most az más téma hogy gyerekként a fiuk és a lányok egy szobában laktunk és egy szobában aludtunk. És amikor én gyerek voltam nem volt divat "dugni". Még a csajozás is ugy müködött hogy mi mentünk el a csajhoz.
ma 14:04
 13/45 anonim ***** válasza:
79%

Ha jól értem, egymás mögött lenne a 2 szoba ha elválasztjátok. Nem lehetne úgy megoldani, hogy ne egymásból nyíljanak, még ha emiatt az egyik szoba kisebb is lenne?

Jogosan zavar egyébként, teljesen érthető, ha vágysz a privát szférára. Anyad ha másban nem, abban segíthetne, hogy öcséd is tartson rendet és X óra után nincs hangosan gepezes stb.

ma 14:12
 14/45 anonim ***** válasza:
27%
11# Elírtam, koliba!!!
ma 14:13
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan zavar, még akkor is jogosan zavarna, ha mindketten fiúk vagy lányok lennétek.
ma 14:15
 16/45 anonim ***** válasza:
83%

Másik ötletem, hogy ha nem is választjátok el fallal a szobát, vannak ilyen tök jó térelválasztó elemek meg panelek, neten szét lehet nézni. Nem fal, de a semmitől több.

Azt meg hagyjuk mi volt régen, pl nem volt internet meg okostelefon se, az illető gondolom mégis bekottette azért a wifit aki itt okoskodik. :) Persze ki lehet bírni egy szobában is de nem az az optimális azért.

ma 14:18
 17/45 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg költözz le a nagyihoz, ha még él. Lakj nála.
ma 14:19
 18/45 Grizesteszta ***** válasza:
24%
#9: 14 eves a teso.
ma 14:27
 19/45 anonim ***** válasza:
92%
Mi szekrénysorból csináltunk "válaszfalat". Nem kerül semmibe. Gondolom van szekrény a szobátokban? :)
ma 14:31
 20/45 anonim ***** válasza:
91%

Ez történik, amikor valaki szül bele a világba, de még a legalapvetöbb dolgokat se tudja aztán megadni a gyerekének. De még csak megnevelni se tudja, hogy normális, együttélésre alkalmas ember és ne egy neveletlen, trehány disznó legyen belöle, pedig az pénzbe se kerül, csak foglalkozni kéne vele. Aztán amikor kijönnek a hibák, amiket elkövetett, akkor elbagatellizálja, másra keni, ez van, ezt kell szeretni stb.

Nem kell azzal jönni, hogy régebben is így volt, mégis mindenki felnött. Régebben petróleumlámpa is volt, de valahogy azóta fejlödött a világ.

Nagyon sajnállak kérdezö, én ebböl nem látok kiutat, csak türelemmel megvárni, amíg el tudsz költözni, bár tudom, hogy az sajnos nem mostanában lesz. Én anno a nagyszüleimhez költöztem, de az is csak csöbörböl vödörbe volt.

ma 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!