Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A novérem nem segít állást...

A novérem nem segít állást keresni. Miért ilyen?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, idén szereztem szakképesítést mint közszolgálati ügyintézõ. A nõvérem hivatalban dolgozik, de nem segít állást keresni, pedig így a legelején elveszettnek érzem magam. A családom se segít, mindenki azt véli, hogy felnõtt vagyok, találjam meg magam

tegnapelőtt 14:14
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
63%
Igazuk van, felnöttként neked kell megoldani
tegnapelőtt 14:16
 2/31 anonim ***** válasza:
86%
Miben kellene segíteni? Megnézed neten mik vannak, ami tetszik, arra küldesz önéletrajzot.
tegnapelőtt 14:17
 3/31 anonim ***** válasza:
75%
Ha " közszolgálati ügyintézõ" végzettséggel erre képtelen vagy, akkor semmi esély, hogy felvegyenek bárhová is.
tegnapelőtt 14:33
 4/31 anonim ***** válasza:
78%
Nem az ő feladata, hogy munkát találjon neked, azt neked kell megtenni. Ha már erre sem vagy képes, akkor egyáltalán dolgozni hogyan fogsz?
tegnapelőtt 14:33
 5/31 anonim ***** válasza:
84%

Protekcióval amúgy se jó bekerülni sehova, aki vitt, azt vonják felelősségre, akit vittek, attól meg többet várnak el.

Bújd az álláshirdetéseket, ami tetszik jelentkezz azonnal, pár nap alatt betöltik a jobb pozíciókat.

tegnapelőtt 14:36
 6/31 anonim ***** válasza:
91%

Mit értesz segítségadás alatt? Rugdosson ki valakit az állásából? Vagy olyan magas a beosztása, hogy amúgy tudna neked helyet csinálni?

Gondolom, ha hall valamit, úgyis fog szólni neked, de ne várd azt, hogy egyből sikerül munkát kapnod nulla tapasztalattal. "Ezren" és tapasztalattal várnak kb ugyanarra a pozira, mint te, neked is oda kellene tenned magad az álláskeresésbe, nem másoktól várni a megoldást (meg soha semmit, mert abból nem jössz ki jól, ezt jegyezd meg).

Üdv a munkaerőpiacon, és a felnőttek világában.

tegnapelőtt 15:21
 7/31 anonim ***** válasza:
81%
Te segítettél a nővérednek? Lehet, hogy neki annyi befolyása nincs is, hogy munkát találjon neked. Ez a te dolgod és a te sarad. Mindent nem várhatsz el, hogy a segged alá tegyenek.
tegnapelőtt 15:29
 8/31 anonim ***** válasza:
94%
Miért és hogyan segítene? De ez a végzettség mondjuk semmire nem jó.
tegnapelőtt 15:42
 9/31 anonim ***** válasza:
29%

Van valamilyen nagyobb fajta érdeklődési köröd, kedvenc területed? Ha volt valami tehetséged vagy tágabb érdeklődési köröd, valahogy tanulj tovább valami szélesebb körben még néhány, három vagy öt évet. Természettudományok? Matematika? Növények, állatok? Programozás? Néprajz, cigányság, valamilyen szociológiai jellegű terület? Tanítás?

Ha meg valami gáz volt a családban, rejtett bántalmazás, nagyobb fajta nemtörődömség, elhanyagolás, az is okozhat elveszettségérzést. 19 év az szerintem amúgy is kicsit korai, pontosabban szólva, szerintem ahhoz elég kiváló gyerekkor és törődés kell, hogy valakit aztán segitség nélkül ki lehessen tenni mindössze 1 évvel 18 év után. A magyar társadalom is esik széjjel, ez ellen a tanulás véd valamennyit, de sok gondot okoz a családok szétesése is, a fiatalok talajvesztése is.

Sajnos én csak nagyon soká jöttem ki a személyiségzvarokból, sőt, 18 éves korom után még súlyosbodtak is a már korábbában is meglevő személyiségzvaraim. Az iskolát szerettem amúgy, humán és természettudományos téren is voltak reménységeim, sőt eredményeim is. De ezekből csak soká tudtam végül eredményes munkát megteremteni.

tegnapelőtt 16:20
 10/31 anonim ***** válasza:
91%
Kérted egyáltalán a segítségét vagy csak szó nélkül elvárod hogy majd ő segít neked?
tegnapelőtt 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!