Miért csinálja ezt velem a nôvérem?
Nehezen tudom ezt leirni, de ugy erzem muszaj, mert mar nem birom... (elnezest hogy nem irok ekezetet, csak sietek)
12 eves lany vagyok, a noverem 15 dehat o maga a pokol...
Szoval..azt sem tudon hol kezdjem...:(
A noverem, anyum es en elunk egyutt, apum kint van Amerikaba...es hat..a noverem utal engem..nem tudom miert, talan azert mert kisebb vagyok es anyu tobbet foglalkozik velem, mint vele.. Vagyis hat o ezt allitsa..pedig nem.Anyun latszik hogy jobban szereti a noveremet mint engem...de nem is ez a baj..hanem hogy a noverem egyfolytaba csak ver..ha anyu elmegy boltba, akkoris, es meg meg is fenyeget, hogyha elmondom anyunak, akkor nagyon de nagyon meg fog verni, es sokkal jobban mint maskor..es igazabol nem vagyok egy felos...de tole nagyon megijedtem :( mit tegyek? SEGITSETEK LEGYSZII... Mar nem birom..:"(
U.i: Azoknak akik szerint kicsi vagyok ahhoz, hogy itt legyek, azoktol bocsanatot kerek...de kell egy tamasz nekem, hogy kapjak tanacsokat...
Mindenféleképpen mondd el anyukádnak, és ne félj a következményektől! Nem élhetsz félelemben 12 évesen, mert ki fog hatni az egész életedre. Hozzá fogsz szokni, és a későbbiekben lehet, hogy a párod is ilyen lesz, és mivel most hozzászoktál, tőle is el fogod viselni. Viszont ha most teszel ellene, felveszed és szólsz az anyukádnak, akkor már az egy sikerélmény lesz :)
Meg egyébként is, nehogy már terrorizáljon, mit képzel kicsoda ő?
Csinálj hangfelvételt, így betudod bizonyítani anyukádnak!
Nagyon sajnállak, remélem tudsz beszélni anyukáddal és véget vet ennek. Tesódnak szerintem mentális gondjai vannak, kezeltetni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!