Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit szólnátok, hogy anyátok a...

Mit szólnátok, hogy anyátok a kedvenc bögréteket nekiadja a tesódnak, hogy vigye el és azt hazudja elveszett?

Figyelt kérdés

Egyszer már eljátszotta ezt, az akkori kedvenccel, azt hazudta, eltörött.

Ez ilyen elvi kérdés, pláne, hogy már nem is lehet venni hasonlókat, mint ezek voltak. Meg miért az kell neki, amiből minden nap ittam.

dec. 14. 19:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Nálam az a helyzet, hogy nekem van egy olyan mániám, hogy külön bögrém és poharam van, amit csak én használhatók. Az én anyámat nem érdekelte ez a dolog, ő úgy gondolta, hogy mindegyik, és odaadta a poharam egy olyan barátnőjének, akitől eléggé undorodom. Az meg persze a fiának, aki akkor 3 évesen ivott és visszaköpte a pohárba, mikor már nem kellett neki. Akkor újat vetettem vele, megmondtam, hogy abból igyon ő, nekem nem kell azok után az emberek után. Tudtam, hogy utálja, ha valaki beleiszik direkt az üvegbe, így 2 napnyi üvegből ivás után már is vett egy ugyan olyan poharat. Mikor egy párszor új poharat kellett vegyen, leállt vele, mert sajnálta a pénzt pohárra, és megértette, hogy az az enyém, és nem iszik belőle senki. Lehet bogaras vagyok, de ez van, undorodom az emberektől.😌

Ha te is megmondod anyukádnak, hogy oké, akkor vegyél egy újat b+, de pont olyan legyen, me ha nem akkor véletlenül összetörődnek a kedvenc cuccaid is. Akkor lehet megtanulja, hogy ami a tiéd, az a tiéd és nem a tesódé.

dec. 14. 21:16
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Neki bögre-bögre, mindig az fogja használni, aki épp kiválasztja.

Nem szép dolog egy sz@ros bögrén cirkuszolni.

Ha túlzásba viszed, nehogy a végén földhöz vágja majd, mondván, hogy mostmár legalább nincs min veszekednetek.

Tipikus testvérek, a semmin összevesznek, besz@rás.

dec. 14. 21:45
 13/22 A kérdező kommentje:

"e nem az a kérdező vagy, aki az elmúlt napokban minden téren összeveszett a szüleivel? Meg a 400 ezer Ft-os laptopra gyűjtés?"

Nem én vagyok.

dec. 14. 21:45
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
A tesódnak ezt említetted? Hogy neked ez rosszul esik? Ő mit reagált,vagy reagálna erre? Mert ha megértene téged,akkor lehet ketten tudnátok hatni anyátokra. Ha meg nem,akkor marad az,hogy néha véletlenül leejtessz számára fontos dolgokat.
dec. 14. 22:49
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Szólsz a tesódnak: "Figyu tesó. Anyánk véletlenül neked adta abögrémet. Ha legközelebb jössz haza, akkor légy szíves hozd vissza mert az az én bögrém. Ja és mondtam, hogy herpeszem volt és a bögréből ittam?"

Ezután amire csak lehet ráírid a neved. Bögrére üvegfestékkel, a ruhák cimkéibe ruhafilccel...

dec. 15. 07:50
 16/22 anonim ***** válasza:
A legközelebbi kedvenc bögrédet feliratoztasd. Ha lány vagy, akkor valami csajos felirattal, ami a koliban ciki. Ha fiú, akkor is valami cikis feliratot válassz. Vagy az arcképedet. Vagy anyádtól vagy öcsédről valami csúnyát.
dec. 15. 13:53
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindegy az a sz@ros bögre?

Látszik, hogy lány vagy, a fiútesód meg le se sz@rja. Nemsokára úgyis összetöri, aztán jön a következő. Fillérekért kapni már mindenhol, utánadhajítják.

dec. 15. 14:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha ez lenne az első ilyen húzása, meglepődnék hisz nem ilyennek ismertem. Ha a többedik, akkor meg mi a kérdés? Anyád ilyen.
dec. 15. 16:22
 19/22 anonim ***** válasza:

#17:

Nem akarnád befogni azt a negatív robot pofádat végre?

dec. 16. 14:36
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha mindenki a bögrét nézi és nem a testvéri és szülői kapcsolatot, akkor nem való nektek család.

Pofád maximum neked van, és még mindig nem te mondod meg, hogy ki írhat ide, és mit.

Sz@ros bögrén veszekednek, hihetetlen! Ti meg agonizáltok hozzá neki. Akkor jó, ha ennyire nincs baja senkinek, mert ha nincs baj, akkor csinálni kell egyet feltétlenül.

Kérdező, engedd el végre azt a sz@ros bögrét, mielőtt anyád vagy a tesód fogja elegedni, de a fülénél fogva, a kőre.

dec. 16. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!