Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Hülye-e vagyol?
100%,hogy nem mennék el otthonról miattuk,főleg,hogy gondolom külföldön élőként röhögve telne szállodai szobára nekik!
Én mennék a nagymamához. Igazad van, de most mi értelme lenne nekiállni feszültséget generálni, csak elvonja a figyelmedet a vizsgáról, neked arra kell koncentrálnod.
A mamádnál legalább nyugiban tudsz hangolódni a vizsgára, otthon biztos nem lesz csend a vendégek miatt.
Persze kényelmetlen, hogy 50 km-t utazol a vizsgára, de ez még kibírható, az eredmény nem ezen fog múlni, csak jól tervezd meg a beutazást.
Aztán pedig lécelj le, amint lehet. De ehhez kellenek a jó eredmények és vizsgák, úgyhogy ez motiváljon.
Menj el, de előtte zárd kulcsra a szobádat.
Amúgy igazán szemét szüleid vannak. Nem tudsz ott aludni valamelyik barátnődnél?
1, Gondolom a szuleide a lakás, így majd ők eldontik, kit szallasolnak el.
2, Ha a gyerekem bezarna a szobáját, amikor tudja, hogy szükség van rá, a vendeglatas után leszerelnem az ajtaját.
3, Attól, hogy valaki külföldön dolgozik, többnyire nem lesz milliomos, hiszen ott a megélhetés költségei is magasabbak.
"A szobakba nem lehet nehany matracot letenni? Vagy ez csak nalunk mukodik?"
Na igen, ezt is mondtam anyáméknak, de erre is csak annyit mondtak: jóhogy nem már a földön fognak aludni, mikor ott az ágy a szobámban....
"
Attól, hogy valaki külföldön dolgozik, többnyire nem lesz milliomos, hiszen ott a megélhetés költségei is magasabbak"
Ne úgy képzeld el a nővéremet és barátnőit, mint minimálbéres mosogatók/takarítók. Mind jól beszélik a nyelvet, irodavezetők, HR-esek, szóval bőven megkeresik a 2000 eurót.
"Gondolom a szuleide a lakás, így majd ők eldontik, kit szallasolnak el. "
Albérletben lakunk, amit 3-an fizetünk, mert én diákmunkázom is a suli mellett. Szóval igazából egyikünké sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!