Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A nővérem külföldön lakik, de a hétvégén hazalátogat. Ez még nem is lenne baj, de nem egyedül jön, hanem hozza 3 barátnőjét is. 3 szobás lakásunk van, így csak úgy fognak elférni, ha az én szobámban is alszik valaki, így nekem el kell mennem otthonról az 50 km-re lakó nagymamámhoz. Viszont nekem szombaton lesz a nyelvvizsgám, amire hónapok óta készülök. Szerettem volna inkább otthon lenni, tanulni, de így most majd kelhetek kora hajnalban, hogy a világ végéről bebuszozzak a városba (ahol a nyelvvizsga lesz, és ahol egyébként lakunk is), mert persze a nővérem az autónkra is igényt tart, azzal akarja ide-oda fuvarozni a haverjait. Plusz az is nagyon idegesítő, hogy a szüleim és a tesóm engem meg sem kérdeztek, hogy nem-e bánnám, hogy igénybe veszik a szobámat, hanem konkrétan tényként közölték velem, hogy húzzak el. Hiába mondtam nekik, hogy nekem fontos lenne most a vizsgára készülnöm, és kipihennem magam, vagy legalább a kocsit adják oda. Próbáltam beszélni velük, de egyik fülükön be, a másikon ki. Mindig is a nővérem volt a kis kedvencük, pedig amúgy sz*rik ránk, van hogy hetekig nem is jelentkezik Skype-on, és ha mi hívjuk, akkor sem veszi fel. Ennek ellenére elvárja, ha nagyritkán hazajön, hogy minden úgy legyen ahogy akarja, és mindenki körülötte ugráljon, és a szüleim így is tesznek. Most is pl. a barátai simán kivehetnének valahol egy szobát erre a 2 estére, és akkor én is maradhatnék otthon. Persze erről hallani sem akarnak. Próbálom meggyőzni őket, hogy legalább pénteken hadd maradjak otthon, de hajthatatlanok, nővérem szava a szent. Ti mit tennétek a helyemben???

2016. febr. 2. 14:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%
Fizettess ki veluk magadnak ket napot egy helyi panzioban. Igy utaznod sem kene a vizsgara, es az otthoni hajcihot megusznad, tudnal pihenni is, tanulni is.
2016. febr. 3. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!