Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mondjam meg a tesómnak,...

Hogy mondjam meg a tesómnak, hogy még nem tudom megadni a pénzt?

Figyelt kérdés
Tavaly kértem tőle kölcsön, de pénzt nem tudott adni, hanem azt mondta, hogy adjam el az autóját, és az árát megtarthatom egy évig. Így is történt, 3 hét alatt találtam rá vevőt 1.9 millióért, majd a tesóm csak jött áláírni az adásvételit. Mindez novemberben történt, tehát jövő hónapban kellene visszafizessem, de abszolút semmit pénzem, egyik hónapról a másikra élek.

okt. 29. 17:24
1 2 3 4
 31/36 hisztynka ***** válasza:
100%

Ez a kérdés is ràmutat, hogy a jószívű, jóhiszemű embereket átb.sszák, kihasznàlják. Szomorú!

Kérdező, mégis mire cseszted el az autó árát?

tegnap 13:24
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Amit összeírtál,ahhoz hozzácsapok 100e havi kaját (ha kevés a pénzed, ebből ki kell/lehet jönni), marad 80e félretehető forintod.

Te pedig az autó árából megfejelted a fizetésed havi 150e forinttal, és még így is "egyik hónapról a másikra élek."

Ezt átnézve mire alapoztad, hogy tesó, 1 év alatt megadom?

Mi a francot vettél hitelre, aminek 85e a törlesztője, az bőven 1M felett lehetett.

tegnap 14:32
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem fizeted az áruhitelt, annak a törlesztője megy a tesódnak.

Ja hogy ezt nem mered, csak azzal keménykedsz, aki segített neked?!

Amúgy meg igaza van a 32-esnek, 450 ezer nettóból még Bp-n is alsóhangon 80-100 ezret kellene tudnod félretenni. Ja hát hitelre nem veszegetünk minden biszbaszt, max lakást. De neked még utóbbival együtt is kéne tudni eltenni több tízezret.

tegnap 16:04
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
És miből tervezted megadni a tartozást?
tegnap 16:05
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egy éve majdnem 2 milliót akasztottál tesódról, mégis vagy egy majdnem 100ezres áruhiteled... Szerintem te biztosra vetted, hogy testvéred azt fogja mondani, hogy elengedi a tartozást, te meg elkezdted más f@szával verni a csalánt, most meg szarban vagy.. Igazából eddig is szarban voltál, most meg realizálódott benned.. Igazából késő. Eddig kellett volna tenned.
tegnap 17:00
 36/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, te baromi éretlen gondolkodású vagy.Mindenki addig nyújtozkodik amíg a takarója ér, de hitelre max lakást veszünk, mert valahol lakni kell, de luxus dolgokat soha! Csak ha megvan a rávaló.
tegnap 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!