Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mondjam meg a tesómnak,...

Hogy mondjam meg a tesómnak, hogy még nem tudom megadni a pénzt?

Figyelt kérdés
Tavaly kértem tőle kölcsön, de pénzt nem tudott adni, hanem azt mondta, hogy adjam el az autóját, és az árát megtarthatom egy évig. Így is történt, 3 hét alatt találtam rá vevőt 1.9 millióért, majd a tesóm csak jött áláírni az adásvételit. Mindez novemberben történt, tehát jövő hónapban kellene visszafizessem, de abszolút semmit pénzem, egyik hónapról a másikra élek.

okt. 29. 17:24
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes, hogy az autó meg a pénz elkéréséről nem kellett kérdést kiírnod,hogy hogy csináld, de mikor sz@rban vagy arról egyből kell egy kérdés, mert bőr az nincs a képeden.
okt. 29. 18:57
 12/36 anonim ***** válasza:
82%
Hát ez cumi....
okt. 29. 19:30
 13/36 anonim ***** válasza:
96%
Ha még el is fogadjuk, hogy lehet valaki olyan élethelyzetben hogy nem tudja tartani a szavát, akkor is nagyon sok a kérdés. Miért nem beszéltél eddig a testvéreddel? Mire alapozva ígérted hogy visszafizeted ha hónapról hónapra élsz? Nyilván most már nem lesz meg egy hónap alatt ez a pénz, de legalább dolgoznál a megoldáson. Túlóra, másodállás, olcsóbb albérlet, valami értéktárgy eladása, stb?
okt. 29. 21:15
 14/36 anonim ***** válasza:
82%
Ilyenkor (is) áldom az Istent, hogy egyke vagyok.🤨
okt. 29. 21:19
 15/36 anonim ***** válasza:
95%

"Nekem nem adnak, legalábbis tavály még nem adtak. Csak a provident meg az ilyen nagy kamatos uzsorások"

Idén hitelt vettem fel. Az OTP-ben nem adtak, átmentem a Providenthez. Sokkal jobb feltételekkel adtak hitelt, sokkal kevesebbet kell visszafizetnem, mintha a köcsög OTP-seknél vettem volna fel. Az emberek ahelyett, hogy számolnának és gondolkoznának, csak más birkák bégetését hallgatják. Nem, ne higgy nekem, egyszerűen csak menj be mindkét helyre és higgy a saját szemednek.

okt. 29. 21:38
 16/36 anonim ***** válasza:
55%

#15.

Tudod mi a "sokkal jobb feltétel"?

Amikor nem kérsz, és ebből következőleg nem is tartozol senkinek.

Sem testvérnek sem banknak.

okt. 29. 21:43
 17/36 anonim válasza:
67%
Én vagyok olyan kapcsolatban a testvéreimmel, hogyha odaállít "abszolút semmi pénzem, egyik hónapról a másikra élek" szöveggel, akkor nem hajszolnám hitelbe. Mondanám, hogy inkább nekem fizesse részletekbe és hagyjuk ki a bankot ebből. Ha nagyon szarul állna, akkor még az 1.9 milliót is elengedném.
tegnapelőtt 00:40
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, hogy az autója által jutottál pénzhez vagy ő adta a kezedbe az összeget. Te most tartozol. Úgy kértél kölcsön, hogy semmi terved nem volt arra, hogy miként adod majd meg. Te már akkor tudtad, hogy soha az életben nem fogod megadni a tartozást! Nem tudsz bánni a pénzzel, ez mellett sikerült átverned egy hozzád nagyon közel álló személyt, aki anno kihúzott 💩-ból.

Tipli külföldre dolgozni és minél előbb rendezd az adósságot!

tegnapelőtt 01:48
 19/36 anonim ***** válasza:
16%
Szosztár van tezsó! Elbaktam a cippid dikk. Soha nem adom vissza. Zsámó!
tegnapelőtt 02:30
 20/36 anonim válasza:
7%
Azok a rohadt anyagiak. Még családon belül is...
tegnapelőtt 05:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!