Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testvérek között? Csak nálunk...

Testvérek között? Csak nálunk ilyen a helyzet? Egy kicsit igazságtalannak érzem.

Figyelt kérdés
Idősebb testvérként mindent pozitív dolgot ami a külsőt illeti a kis húgom örökölte. Kicsit igazságtalannak érzem hogy kamasz húgom apa szép kék szemét. Anya feszes testalkatát feszes nagy mellméreteit örökölte. Még én A mérettél Ő már most C méret. Megőrülök emiatt hogy fiatal lányoknak hogy lehet ilyen alakja?

júl. 29. 15:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Pár év múlva az ővé lógni fog, a tiéd pedig szép feszes lesz.
júl. 29. 21:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, a mellméretnél sokkal fontosabb, hogy valaki életvidám, kedves természetű, vagy megkeseredett, irigykedő.

Szóval igen, a húgodnak több esélye lesz a férfiaknál, de nem a melle és a kék szemei miatt.

júl. 30. 01:36
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Te most komolyan a húgod TESTÉRE vagy ráfüggve?

Szakadj már le róla és inkább saját magadon dolgozz - belsőleg, mert ott vannak problémák, nem is kevés...

júl. 30. 07:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Kicsi a cicid hidd el sokkal jobban izgat minket férfiakat mint a d kosarú nagy mellű nők most C írtál igen de hugod gondolom fiatal 1-2 és nőni is fog neki .

Speciel én c kosártól már nem is foglakozok nővel meg sem nézem átfutok rajt de a-b az igen azt nagyon szeretem.

júl. 30. 22:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha nincs probléma, akkor gyártasz igaz?
aug. 4. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Ki nevezett ki téged a férfiak szószólójának? Szerintem senki. Te ne nyilatkozz már az én nevemben.

aug. 4. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!