Testvérek között? Csak nálunk ilyen a helyzet? Egy
kicsit igazságtalannak érzem.
Figyelt kérdés
Idősebb testvérként mindent pozitív dolgot ami a külsőt illeti a kis húgom örökölte. Kicsit igazságtalannak érzem hogy kamasz húgom apa szép kék szemét. Anya feszes testalkatát feszes nagy mellméreteit örökölte. Még én A mérettél Ő már most C méret. Megőrülök emiatt hogy fiatal lányoknak hogy lehet ilyen alakja?
Te jó ég... Nem, nem a mellméreteddel van baj. Feljebb!
júl. 29. 16:14
4/16 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs testvérem, de a környezetemben pont azt figyeltem meg, hogy a kisebbek szoktak a csúnyábbak, nyomibbak lenni
júl. 29. 16:27
5/16 Metionin válasza:
Én meg pont azt akartam írni, hogy egynemű tesók között a környezetemben általában a kisebb a szebb. Érdekes dolog a genetika.
júl. 29. 16:36
6/16 anonim válasza:
4 Kinek mi... valaki a kicsit kedveli. :))
júl. 29. 16:37
7/16 anonim válasza:
Ne írd le magad, elhiszem hogy ez nem segít az önbizalmadon, de a szépség eléggé szubjektív dolog. Valahol valakinek biztosan te vagy az álom nő :)
Ahogy a 6-os is írta kinek mi. Például nekem is a kissebb méret tetszik jobban. Sokan ezeknek a hülye sztereotípiáknak hisznek, hogy a férfiaknak a nagy mell meg a homokóra test jön be és társaik, közben meg a valóság közel sem ilyen.
Tanuld meg elfogadni és jól érezni magad a testedben, utána sokkal jobban fogod érezni magad minden téren hidd el! Ne keseredj el! :)
júl. 29. 17:03
8/16 anonim válasza:
Nem azért, nekem 85B a melltartóm. Már ezt is nagynak érzem, C-vel már sírva fakadnék. Nem olyan jó az, mint te hiszed. Megereszkedik (korral vagy szoptatással/azután még nagyobb lesz/), sport közben kényelmetlen, nehéz, nincs no-bra nap az utcán, stb.
Szóval ne irigykedj.
júl. 29. 18:18
9/16 anonim válasza:
"Tanuld meg elfogadni és jól érezni magad a testedben, utána sokkal jobban fogod érezni magad minden téren"
És így a pasiknak is jobban be fogsz jönni (ha csak ez kell).
júl. 29. 18:34
10/16 anonim válasza:
Nálunk három lányból, nekem jutott a nagy cickó, nagy popó, mondjuk, hogy átlagos arc, de inkább érdekes. Idősebb hugimnak a pici cici, vékony alkat, a legfiatalabbnak meg a gyönyörű babaarc, szép szemek, de mellé full duci volt mindig is. Idegenek mégis azt mondják nagyon hasonlítunk egymásra, bár én ezt egyáltalán nem látom. Genetika. Kár irigykedni érte, mert nem tudsz rajta változtatni, biztos benned is van valami, ami a hugodból hiányzik. Egyébként meg tipik női aggyal hugom irigyli a C kosarat, én meg az ő nádszál alkatát, még két szülés után is. De nem "utáljuk" egymást érte. Kinek, mi a szép...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!