Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek egy ilyen helyzet...

Szerintetek egy ilyen helyzet rendeződhet még? Én úgy érzem már nem. Részletek lent:

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy valaki csúnyán megbántott kb. 4 éve, és az illetővel azóta nem is beszéltem. Most viszont úgy hozta a sors, hogy újra egy társaságba járunk. Én szerettem volna lezárni a múltat, és tiszta lappal kezdeni, de ez az ember egyfolytában belémköt, és érezteti hogy utál, pedig ő bántott meg engem, nem én őt. Valami olyasmi lehet a szitu, hogy ő nem méltat arra, hogy bocsánatot kérjen tőlem, és mivel tudja, hogy ha haragszom rá, akkor jogosan haragszom, ezért inkább utál. De én nem is vártam volna el hogy bocsánatot kérjen, csak annyit, hogy ne tépjük fel a múlt sebeit, és tegyünk úgy, mintha meg se történt volna, de mégis mindig ellenszenves. Egy ilyen helyzet rendbejöhet még? Nem vagyok szerelmes belé, nehogy félreértsétek, csak annyira rossz, hogy a baráti társaságban van valaki aki utál (arról nem is beszélve, hogy ő bántott meg). Mit gondoltok erről a szituról?

2014. nov. 10. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

Szóval 4 éve megbántott és még neki áll följebb.

Én úgy megverném hogy élete hátra levő részében pszichológushoz kéne járnia.

Napnál világosabb hogy ki akar utálni a társaságból.

És természetesen rájátszik az egészre mert tudja hogy téged bánt ez a múltbeli dolog.

Rúgjál bele véletlenül, menj neki, kezeld le, bánj vele úgy mint egy féreggel, gúnyosan vigyorogjál a képébe, ha hozzád szól ne válaszolj és nézz át rajta mint egy ablakon, mond neki hogy milyen hülyén áll rajta ez a ruha, borítsd rá a piát amit rendelt és tegyél meg mindent hogy a többiek rajta röhögjenek és tedd pokollá a társaságbeli életét.

És nemhogy helyre hozni a dolgot hanem végleg kiutálni a társasából hogy soha még gondolni se merjen rá hogy ugyanabba a társaságba járjon ahova te.

2014. nov. 10. 00:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát... ha a másik fél nem nyitott rá, nincs mit tenni.

Próbáld meg elkerülni a konfliktust és minél kevesebbet foglakozni vele. Nagyon gyerekesen viselkedik, de saját tapasztalatomból mondom hogy ha neki mész te is, simán rlkezd manipulálni és még a végén te jársz rosszul.

2016. okt. 8. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
2 év alatt sem oldódott meg???
2016. okt. 18. 01:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Sokáig nem jártam abban a társaságban pont emiatt a srác miatt, de most újra erőt vettem magamon, mert nehogy már miatta mondjak le egy csomó másik emberről...
2016. okt. 19. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ez egy elég sazr szitu. Lehet h az lenne a legjobb ha levegőnek néznéd. Legalábbis én ezt csinálnám de nem tudom h milyen típusú ember vagy. Ugye a másik opció h visszaszólsz ha tesz valami megjegyzést és én elhiszem h van aki nem tud szó nélkül elmenni amellett ha valaki többször egymás után direkt hergeli szóval ettől függően h milyen vagy döntsd el h melyiket választod. Más opció az ha megváltozott és normális lesz de azért én akkor is távolságtartó lennék, de ezt majd eldöntöd.

(Azt hiszem h én is úgy cselekednék h hagynám a társaságot és így belegondolva ez tényleg jó nagy balgaság lenne. Nekem is többször volt ilyen h akit nagyon szerettem az jóban volt olyannal akit nagyon utáltam, ami rossz érzés ugye de emiatt hanyagolni azt akit szeretsz... na mindegy, remélem h megoldódik ez a problémád. :)

2016. okt. 19. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Rendeződött?
2019. máj. 1. 23:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát nem.
2019. máj. 3. 00:37
 8/8 anonim ***** válasza:
:/
2019. máj. 3. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!