Szerintetek egy ilyen helyzet rendeződhet még? Én úgy érzem már nem. Részletek lent:
Szóval 4 éve megbántott és még neki áll följebb.
Én úgy megverném hogy élete hátra levő részében pszichológushoz kéne járnia.
Napnál világosabb hogy ki akar utálni a társaságból.
És természetesen rájátszik az egészre mert tudja hogy téged bánt ez a múltbeli dolog.
Rúgjál bele véletlenül, menj neki, kezeld le, bánj vele úgy mint egy féreggel, gúnyosan vigyorogjál a képébe, ha hozzád szól ne válaszolj és nézz át rajta mint egy ablakon, mond neki hogy milyen hülyén áll rajta ez a ruha, borítsd rá a piát amit rendelt és tegyél meg mindent hogy a többiek rajta röhögjenek és tedd pokollá a társaságbeli életét.
És nemhogy helyre hozni a dolgot hanem végleg kiutálni a társasából hogy soha még gondolni se merjen rá hogy ugyanabba a társaságba járjon ahova te.
Hát... ha a másik fél nem nyitott rá, nincs mit tenni.
Próbáld meg elkerülni a konfliktust és minél kevesebbet foglakozni vele. Nagyon gyerekesen viselkedik, de saját tapasztalatomból mondom hogy ha neki mész te is, simán rlkezd manipulálni és még a végén te jársz rosszul.
Hát ez egy elég sazr szitu. Lehet h az lenne a legjobb ha levegőnek néznéd. Legalábbis én ezt csinálnám de nem tudom h milyen típusú ember vagy. Ugye a másik opció h visszaszólsz ha tesz valami megjegyzést és én elhiszem h van aki nem tud szó nélkül elmenni amellett ha valaki többször egymás után direkt hergeli szóval ettől függően h milyen vagy döntsd el h melyiket választod. Más opció az ha megváltozott és normális lesz de azért én akkor is távolságtartó lennék, de ezt majd eldöntöd.
(Azt hiszem h én is úgy cselekednék h hagynám a társaságot és így belegondolva ez tényleg jó nagy balgaság lenne. Nekem is többször volt ilyen h akit nagyon szerettem az jóban volt olyannal akit nagyon utáltam, ami rossz érzés ugye de emiatt hanyagolni azt akit szeretsz... na mindegy, remélem h megoldódik ez a problémád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!