Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az egész család haragszik...

Az egész család haragszik rám, mert nem vagyok hajlandó elmenni az öcsém esküvőére? Anyám szóba sem áll velem. Én lennék a rossz?

Figyelt kérdés

Nem bírom nézni amit szegény lánnyal tesz, a családi vacsorán is úgy pofon vágta hogy szegény a földre esett aztán én voltam a „rossz" hogy a falnak nyomtam.

(Az a kislány lelki beteg és ebben nőt fel a tesóm meg kihasználja ezt és ő is bántsa)

júl. 16. 08:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom,hogy kamu e vagy sem,de ha a lány lelkibeteg,akkor próbálj vele beszélni,hogy menjen el az esküvő előtt pszichológushoz. Hátha felnyílik a szeme. Magyarul én nem a testvéremre fújnék,hanem azon lennék,hogy a lányon segítsek.
júl. 16. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:
26%
"esküvőére"?
júl. 16. 15:32
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, ha öcséd barátnője egy ilyen mazochista hülye, hogy együtt marad egy ilyen idegebteg állattal, ő dolga... Bár ha lepujálna, ráküldeném a gyámosokat időnként, ha már ennyire futotta józan paraszti észből... Azt ugye tudod, hogy a családod még az egykori lipót bentlakóit lekörözik, olyan elmeroggyantak? Ilyenekkel amúgy a francért állsz szóba, ha anyád már ezen berág? Egyébként hidd el, ahol ilyeneken bevágják a hisztit, jobb, hogy semmi kapcsolat és ha alapítasz is családot, minél messzebb tedd tőlük.
júl. 16. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!