Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez alapos indok, amiért a...

Ez alapos indok, amiért a testvérem haragszik?

Figyelt kérdés

Azt akartam megbeszélni Vele, hogy hogy kéthavi fizetésem felét-és az ő kéthavi fizetésének a felét összetesszük, majd veszünk együtt a nevemre egy újabb kocsit, egy KIA-t.

De Ő hallani sem akar erről, haragszik rám, a telefont se veszi föl. Azt mondta, hogy szedd össze magadnak.

Testvérek vagyunk, ez nagyon rosszul érintett meg.

júl. 8. 21:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%

Most, ha jol ertem, a testvered nem akarja megvenni neked a te autodat, es ez teged rosszul erint?

Szerintem gondolkozz el akkor

júl. 8. 21:59
 2/23 anonim ***** válasza:
98%
Valószínű én sem fogadnám kitörő örömmel, ha a tesóm azzal állítana be, hogy egyhavi bevételemet adjam bele a kocsivásárlásába.
júl. 8. 22:00
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Tehát 1 havi fizetésedből akarnál venni egy autót? Tedd félre és vedd meg magadnak? Én se veszek az unokatestvéremnek házat
júl. 8. 22:06
 4/23 anonim ***** válasza:
97%

A testvérednek az miért kellene, hogy jó legyen, hogy belead a te újabb kocsidba egyhavi fizetésnyit?

Igaza van, ha akarsz egy újabb kocsit, szedd rá össze a pénzt magad.

júl. 8. 22:36
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
Igen.
júl. 8. 22:37
 6/23 anonim ***** válasza:
95%
Mekkora poén már,ahogy leírtad. Így higy te "csak a felét" kéred,máris nem tűnik olyan soknak. Te meg tudnál élni 2 hónapig fél havi fizetésből? Mert a akkor a 4 hónapot is kibírod,és megtudod venni az autót. Én legalábbis ezt mondanám,egy ilyen kihagyhatatlan ajánlatra.
júl. 9. 00:06
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
És ez mondjuk egy közös autó lenne, amit tesó bármikor napokra is elvihetne a megkérdezésed nélkül, vagy csak te használnád?
júl. 9. 00:16
 8/23 anonim ***** válasza:
28%
Az a baj, hogy KIA-t vennél? Ő mit venne neked, Mercit? Mondd meg neki, hogy az csoki. Anyám...
júl. 9. 03:11
 9/23 anonim ***** válasza:
86%
Tesó hatmilliót keres te meg kétszázezret? Vagy mi a baj? :)
júl. 9. 03:13
 10/23 anonim ***** válasza:
90%
Te amúgy józan vagy?😂😂😂
júl. 9. 04:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!