Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez alapos indok, amiért a...

Ez alapos indok, amiért a testvérem haragszik?

Figyelt kérdés

Azt akartam megbeszélni Vele, hogy hogy kéthavi fizetésem felét-és az ő kéthavi fizetésének a felét összetesszük, majd veszünk együtt a nevemre egy újabb kocsit, egy KIA-t.

De Ő hallani sem akar erről, haragszik rám, a telefont se veszi föl. Azt mondta, hogy szedd össze magadnak.

Testvérek vagyunk, ez nagyon rosszul érintett meg.

júl. 8. 21:57
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Ezen elgondolkozom.
júl. 9. 22:24
 22/23 anonim ***** válasza:
78%
Ez a nap vicce. 🤣
júl. 11. 17:19
 23/23 anonim ***** válasza:
80%

Felteszem, hogy tényleg így van ahogy mondod... Mert nekem ilyen keresetekkel hihetetlen nekem.

Szóval 800 ezret keresel és nem tudsz magadnak venni, saját nevedre egy autót? Nem érzed, hogy ez így gázos? Ő ráadásul többet tenne bele. Gondolom te használnád.

Ha ennyi pénzem lenne, eszembe sem jutna bárkit megkérni semmire. Összespórolom és megveszem. Kevesebb van nekem, se jutott eszembe ilyen.

Ekkora marhaságot...

Én mondjuk ezen nem sértődtem volna meg, hanem kinevettelek volna, hogy nem és ennyi.

júl. 15. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!