Ez alapos indok, amiért a testvérem haragszik?
Azt akartam megbeszélni Vele, hogy hogy kéthavi fizetésem felét-és az ő kéthavi fizetésének a felét összetesszük, majd veszünk együtt a nevemre egy újabb kocsit, egy KIA-t.
De Ő hallani sem akar erről, haragszik rám, a telefont se veszi föl. Azt mondta, hogy szedd össze magadnak.
Testvérek vagyunk, ez nagyon rosszul érintett meg.
A tesód nagyon jól tette, hogy nem fogadta el a te "csodálatos" pénzügyi ajánlatodat.
Abba belegondoltál, hogy ő nem akar egy olyan autót ami nem az övé? Tudod közös lónak túrós a háta.
Én se állnék veled szóba ha ilyen üzletet ajánlanak nekem.
Gondold ezt újra átt mégegyszer és akkor rá jössz mekkora hülyeség lenne ha ő ebbe bele menne🤦🏻♀️😅 Nyilván te jól járnál lenne egy autód de a tesódnak ebből semmi haszna nem lenne. Illetve üzembe tartó lenne. Tisztában vagy azzal hogy hivatalosan mik az üzembe tartó kötelezetségei? Gondolom nem. Mondok egy példát ha te gyorsan hajtasz,balesetet csinálsz azt ő szívja meg hivatalosan az ő nevére megy a bünti csekk stb nyilván neked kellene füzetni de sose lehet tudni te mikor döntesz úgy hogy lesz*rod és akkor még ő szívja meg.
Üzletben nincs testvériség és barátság ezt jegyezd meg.
Ha kell az autó 4-5hónapig rakd félre a fél fizud és vedd meg.
De azzal is legyél tisztában hogy egy autó vásárlásánál nem csak a vételár összege van. Eredetiségvizsga is pénzbe kerül illetve az hogy a nevedre írják is és ott van még a biztosítás ezeket vásárlás után meg kell oldani de egy használt autó vásárlása esetén jó ha cserélsz olajat,vezérlést föleg ha esetleg az eladó nem tudja mikor cserélt vagy épp esedékes lenne. Szóval szerintem legalább 6-7hónapig sporolj rá.
És ne várd senkitől hogy tárt karokkal szórja a pénzét rád bármennyit is keressen az illető.
A kérdésedre a válasz pedig hogy igen alapos indok hogy haragszik hogy ilyen hülyeséggel zaklatod.
Hülye vagy, vagy sokat ittál?
Mi közöd a tesód fizetesehez?
És miért venne neked autót? 🤣
"majd veszünk együtt a nevemre egy újabb kocsit"
Ha van már egy autód, minek egy újabb??
Ha bármiért fontos és sürgős ez az autóvásárlás, miért nem kölcsönkértél tőle egy akkora összeget, amit pár hónap alatt vissza tudtál volna adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!