Alapos, kereszthuzatos szellõztetést meddig csináljak a lakásban, hogy lejjebb menjen a szoba páratartalma, ami jelenleg 78%?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ezelõtt 21 fok volt a szobában 75% párával. A fehér falakon csam nemrég vettem észre (szeretek sötétben lenni és kis lámpát használok), hogy kissé enyhe barnás foltok képzõdtek ezért néztem meg a szoba páráját és kaptam a fenti értéket. Javasolták, hogy meleg levegõvel szellõztessek, de még nem ment lejjebb a pára. Vagy ezt több napig érdemes csinálni? A szoba felett a szomszéd fürdõje van, a szomszédos épület kicsit romos állapotba van. Újabb építésû társasház földszintje ahol lakom. Lehet hogy vizes a fal? Most hogy szellõztetek a jelenlegi 30 fokban az egész lakásban, a szoba 26 fokos, lehet hogy ez kiszárítaná a falat? Páramentesítõ gépem nem igazán ér semmit, steck spm 250 márkájú.jún. 21. 18:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!