Jogosan haragszik rám anyukám? (részletesebben lejjebb)
Szóval egy hónapja elromlott anyukám laptopja. (Anyum GYESen van) Felajánlottam neki hogy nyugodtan használhatja az én laptopomat, amit az én pénzemből, én vettem. Csináltam neki külön fiókot,raktam rá mindenféle szűrőt, mondtam neki, hogy ne töltsön le semmi olyat amiről nem tudja hogy mi. Erre kb 2napra (érdekes,miért nem előbb) felháborodott hogy mit titkolózok előle,és most átnézi az egész laptopot,lépjek be… Beléptem, és tényleg átnézte… Sok érdekeset nem talált, a Google Classroomon meg az EKrétán kívűl…Majd másnap felhívta apámat (5éve váltak, ha felhívja akkor tényleg akar valamit) Apám és Anyám kifaggatott, hogy minek anyumnak másik fiók. Én mondtam hogy így neki is kényelmesebb, véletlenül sem nézek bele az előzményeibe, meg hát azért a privát szféra neki is kell, és a végére odatettem, hogy a testvéreimnek is külön fiókjuk van… Gondolom anyukám bosszútállni próbál, vagy nem tudom, de fél 9kor kihúzza az internetet, nekem pedig még javában tanulnom kell. Elmagyaráztam neki (érthetően, tisztelettel) hogy internet nélkül nem működik az EKréta,Classroom,stb.Karácsonykor teljesen felvolt háborodva hogy "csak" egy Honor 8A-t vettem neki. (modernebbet nem tudna kezelni) De nem is az, hogy az ő pénzét költöm, mert az én megtakarított pénzemből vettem neki. Jogosan van ezeken felháborodva?
Én:17L
Apukám:45éves
Anyukám:45éves
Öcsém:9éves
Húgom:8éves.
baromira nem jogos, ha anyam felhaborodna hogy gyerek letemre (!) gondolom diakmunkas vagy mas megtakaritott penzbol (nem allando fizetesbol) olcsobb telefont vennek neki, visszakernem az ajandekot es engem elfelejthet.
igy is tul kedves voltal vele, az online oktatasban neked is kell laptop, maganak kellett volna vegyen vagy a munkahelyen kerjen.
8 vagy a 9 éves gyerekkel van Gyed-en?
Kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!