Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az egész család haragszik...

Az egész család haragszik rám, mert nem vagyok hajlandó elmenni az öcsém esküvőére? Anyám szóba sem áll velem. Én lennék a rossz?

Figyelt kérdés

Nem bírom nézni amit szegény lánnyal tesz, a családi vacsorán is úgy pofon vágta hogy szegény a földre esett aztán én voltam a „rossz" hogy a falnak nyomtam.

(Az a kislány lelki beteg és ebben nőt fel a tesóm meg kihasználja ezt és ő is bántsa)

júl. 16. 08:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
*bántja
júl. 16. 08:22
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Már megint a verekedős kamu. Unalmas.
júl. 16. 08:24
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
A leírás alapján nem (bár nehéz erkölcsi kérdés, hogy jogos-e agressziót alkalmazni az agresszorral szemben). Annál mindenképpen jobb nem elmenni, mintsem esetleg megverni, újra nekiugrani a saját esküvőjén. Mondd el, hogy ezt a kapcsolatot te színleg sem akarod támogatni - ahogy írtad is -, nem bírod nézni, ahogy a jövendőbeli feleségével bánik, ezért nem mész el. Ha megértik, megértik, ha nem, nem. Az is érdekes költői kérdés egyébként, hogy ha az öcséd ilyen látványosan bántalmazza a lányt, ez miért nem zavarja a többieket.
júl. 16. 08:26
 4/13 anonim ***** válasza:
32%
Egymásra találtak.
júl. 16. 08:46
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy tusfürdőária. Azaz szappanopera :D
júl. 16. 08:52
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Az egész család inkább haragudhatna az öcsédre, hogy ilyen agresszív állat.
júl. 16. 09:12
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
A hihetetlen család. :D
júl. 16. 09:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Verekedős kamu, de eddig a kérdező nővére volt a mindenkinek beugató, verekedős nyuszi :D Most öccse lett? :D
júl. 16. 10:06
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
#8 1-2 ilyen részletet szokott variálni a sztorin. A közös elem, hogy mindenki idegbeteg és mindenki ok nélkül üt-ver mindenkit. Hosszú listát lehetne írni az ilyen agymenéseiből.
júl. 16. 11:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán érdemes lenne az egész bagázsnak együtt eljárni box edzésre. Tanulnátok önvédelmet, önfegyelemet, kiadnátok a feszkót magatokból. Na meg ha azért van mert valamelyikőtök sokat fingik, azzal sincs baj mert ezek a gázok elvegyülnek az edzőterem izzadtság szagú légterében.
júl. 16. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!