Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért kiváncsi az öcsém a...

Miért kiváncsi az öcsém a szexuális életemre?

Figyelt kérdés

Én 19 vagyok, ő 17 és állandóan ilyen kérdéseket tesz fel nekem. Hogy mekkora volt a legnagyobb farok amit láttam, hogy milyen pózokat szeretek, és minden hasonlót… semmit nem tud a szexuális életemről, de arról se van-e párom…

Mondtam neki, hogy ha van bármi kérdése apu tuti szívesen válaszol neki, de ő esténként ír nekem, és állandóan ilyeneket kérdez… nem tudom, hogy valami haverjával tartják-e ezt izgalmasnak, vagy valamiről beszélni akar, csak nem akarja konkrétan leírni, vagy barátnője van, és ez tanács kérés akar lenni…🤷🏻‍♀️

2024. jún. 9. 22:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
86%
19 éves lány vagyok. Nekem is van egy fiatalabb fiú tesóm. Ő is gyakran kérdezgetett ilyeneket mikor elkezdte érdekelni a sexualitás. Tény hogy elég jóban vagyunk és kicsinek is mindent megbeszéltünk. Mikor ez is érdekelni kezdte adtanmagat a dolog hogy tőlem kérdezi. A maga gyerekes nyers móndján. Ami valóban indiszkrét. Ezt is elmeséltem neki, hogy illik ilyen témában kérdezni beszélgetni. A privat szférát stb. Nem hülye, megertette. Innentől ezt is megbeszéltük. Mindent megosztottunk, mindenről részletesen beszéltünk. Eleinte nekem is fura volt, de kesőbb már teljesen fesztelen beszélgeteseink voltak. Nekem mesélte el hpgy baratnője van, tőlem kért tanácsot párkapcsolati dolgokban, mikor első alkalommal le akartak feküdni stb. Szóval nalunk ez teljesen természetes. De tény hogy kell hozzá megfelelő erzelmi inteligencia.
2024. jún. 10. 12:15
 22/28 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is fiú tesóm van és beszélgettünk tiniként szexualitásról, a másik nemhez való közelítésről, élményekről, stb. Normál keretek között szerintem nincs ezzel baj, csak meg kell határozni a kereteket. Pl. biztos nem csevegnék vele ilyenekről messengeren, pláne ha egy helyen élünk és biztosan elmondanám neki, hogy ezt ilyen formán nem illik, hogyan illik, stb. Szóval próbálnék nyitott maradni, nem rácsapni az ajtót, de azért nem adnék teret visszaélés lehetőségének pl. Vagyis tőlem informálódhat nyugodtan, ha szeretne, de tanulja meg az egészséges határokat is.
2024. jún. 10. 16:28
 23/28 anonim ***** válasza:
80%
Amikor 18-19 éves voltam, engem is mindig kérdezgetett a 3 évvel fiatalabb öcsém. Egyszer meg is mutatta a farkát, hogy szerintem elég nagy-e,tetszik-e majd a csajoknak. Aztán elköltöztem pár évre. Egyszer később meglátogatott a lakásomban és bevallotta, hogy mint nő is nagyon az esete vagyok, amivel eléggé meglepett. Mondjuk furcsa is volt,mert helyes, okos srác, mégsem voltak barátnői. Mondtam neki, hogy ez szerintem nagyon beteg dolog, ne hozza fel többet. Utána egy év múlva lett neki barátnője szerencsére. Ez is benne lehet, ha a tesód magànak való, nem nagyon van kontaktja más lányokkal élőben.
2024. jún. 10. 19:14
 24/28 anonim ***** válasza:
34%
Furcsa fétised van, ha erre vered, ha igaz, az öcsédnél lehet gondok vannak egy kicsit.
2024. jún. 10. 19:15
 25/28 anonim ***** válasza:
60%

"Egyszer meg is mutatta a farkát, hogy szerintem elég nagy-e,tetszik-e majd a csajoknak"

Ez annyira aranyos. :))

2024. jún. 10. 20:02
 26/28 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk a húgom inkább magáról beszélt teljesen magától, de nem kell túl komolyra gondolni. Lehet van ennek amúgy valami tudományos magyarázata.
2024. jún. 10. 20:51
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Egocentrizmus
2024. jún. 10. 20:54
 28/28 anonim ***** válasza:
28%
#26 Vagyok, úgy értem, hogy mi srácok alapvetően szeretnénk tudni mi az, ami jó egy lánynak, a lányoknak meg fontos, hogy egy fiú értse és ismerje őket, ami meg össze függ azzal, hogy a húgom inkább magáról beszélt, tehát valószínűleg már fiatal korban bekapcsolnak nálunk ezek a nemek közti gondolkodásbeli különbségek a testiséggel kapcsolatban, vagyis azt akarom mondani ezzel, hogy valószínűleg egy öcs nem azért kérdezget, mert valóban érdekli a te nemi életedet, hanem azért mert működnek a hormonok és tudat alatt, vagy akár már tudatosan szeretné tudni mi az, ami jó egy lánynak és mivel te, mint nővér vagy a legközelebbi korban közel álló nő az életében, akitől információkat gyűjthet így tőled kérdezget.
2024. jún. 10. 21:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!