Miért kiváncsi az öcsém a szexuális életemre?
Én 19 vagyok, ő 17 és állandóan ilyen kérdéseket tesz fel nekem. Hogy mekkora volt a legnagyobb farok amit láttam, hogy milyen pózokat szeretek, és minden hasonlót… semmit nem tud a szexuális életemről, de arról se van-e párom…
Mondtam neki, hogy ha van bármi kérdése apu tuti szívesen válaszol neki, de ő esténként ír nekem, és állandóan ilyeneket kérdez… nem tudom, hogy valami haverjával tartják-e ezt izgalmasnak, vagy valamiről beszélni akar, csak nem akarja konkrétan leírni, vagy barátnője van, és ez tanács kérés akar lenni…🤷🏻♀️
11-es, ha az öcsém nekiállna kérdezgetni a szexuálus életemről, mert "úgy akarja csinálni a csajának a dolgokat" minimum a halál f...ra küldeném el.
Kérdező: mit kell egyáltalán válaszolni ezekre az üzenetekre? Nem is kell megnézni sem.
Ez baszki zaklatás, akárhogy is nézem. Nyilván nem fogsz feljelentést tenni, de azt a kis hülyét érdemes lenne helyre tenni. Már csak azért is, hogy megtanulja, hogy tisztelnie kell mások magánszféráját, szexuális életét.
Feltételezhetően a haverjai előtt akar kibeszélni, hiába, ez van, egyre hülyébbek a fiatalok. Sok deviáns gondolat egyre inkább teret nyer, ez is egy közülük.
"azért is érdekelheti hogy kivel mit hogyan, mert tudni akarja hogy neked hogy jó, hogy majd a barátnőjének is úgy csinálja a dolgokat"
Azt kell tudnia, a barátnőjének mi a jó. Vagy te most perverz trollkodsz?
Ha zavarnak a kérdései, akkor először ezt beszéld meg vele, húzd meg a határaidat.
Amennyiben nyitott vagy arra, hogy tanácsot adj neki az általad meghatározott kereteken belül, akkor kérdezz rá konkrétan, hogy miért kérdezi ezeket, milyen tanácsra van szüksége.
15, nem trollkodik. Sajnos komolyan gondolja, hogy ha valakinek a perverz gondolat a csöppnyi agyába vagy lelkébe fészkeli magát, akkor zöld lámpája van, azt mindenkinek el kell viselnie.
Nincs sok idegesítőbb, mint a családtagját, nővérét ilyesmivel vegzáló srác. Ha jól veszem ki a kérdésből, dgyéb témája nincs is a csávónak a nővére felé, csak az, hogy nunija van.
Jo észrevenni, hogy a gyakorin is kábé minden harmadik kérdés a farokméret és az ehhez hasonlók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!