Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért kiváncsi az öcsém a...

Miért kiváncsi az öcsém a szexuális életemre?

Figyelt kérdés

Én 19 vagyok, ő 17 és állandóan ilyen kérdéseket tesz fel nekem. Hogy mekkora volt a legnagyobb farok amit láttam, hogy milyen pózokat szeretek, és minden hasonlót… semmit nem tud a szexuális életemről, de arról se van-e párom…

Mondtam neki, hogy ha van bármi kérdése apu tuti szívesen válaszol neki, de ő esténként ír nekem, és állandóan ilyeneket kérdez… nem tudom, hogy valami haverjával tartják-e ezt izgalmasnak, vagy valamiről beszélni akar, csak nem akarja konkrétan leírni, vagy barátnője van, és ez tanács kérés akar lenni…🤷🏻‍♀️

2024. jún. 9. 22:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
26%
2-es vagyok, azért is érdekelheti hogy kivel mit hogyan, mert tudni akarja hogy neked hogy jó, hogy majd a barátnőjének is úgy csinálja a dolgokat. Persze ez csak teória mindaddig amíg rá nem kérdezel konkrétan. Az is lehet hogy csak szexuális kiváncsiság...
2024. jún. 10. 06:53
 12/28 anonim ***** válasza:
63%

11-es, ha az öcsém nekiállna kérdezgetni a szexuálus életemről, mert "úgy akarja csinálni a csajának a dolgokat" minimum a halál f...ra küldeném el.

Kérdező: mit kell egyáltalán válaszolni ezekre az üzenetekre? Nem is kell megnézni sem.

2024. jún. 10. 08:12
 13/28 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, biztos lehetsz abban, hogy az öcséd érdeklődik irántad, mint nő iránt. Ha bármi érdemit válaszolsz, akkor csak tüzeled a vágyait. Szerintem fenyegesd meg, hogy a következő ilyen üzenete után kitálalsz a szüleitek előtt, hogy miket írogat neked. Talán attól visszafogja magát. Ha nem, akkor igenis mondd el, rakják helyre őt a szüleid.
2024. jún. 10. 09:05
 14/28 anonim ***** válasza:
80%

Ez baszki zaklatás, akárhogy is nézem. Nyilván nem fogsz feljelentést tenni, de azt a kis hülyét érdemes lenne helyre tenni. Már csak azért is, hogy megtanulja, hogy tisztelnie kell mások magánszféráját, szexuális életét.

Feltételezhetően a haverjai előtt akar kibeszélni, hiába, ez van, egyre hülyébbek a fiatalok. Sok deviáns gondolat egyre inkább teret nyer, ez is egy közülük.

2024. jún. 10. 09:15
 15/28 anonim ***** válasza:
33%

"azért is érdekelheti hogy kivel mit hogyan, mert tudni akarja hogy neked hogy jó, hogy majd a barátnőjének is úgy csinálja a dolgokat"

Azt kell tudnia, a barátnőjének mi a jó. Vagy te most perverz trollkodsz?

2024. jún. 10. 10:20
 16/28 anonim ***** válasza:
8%
Tesók miért is ne beszélhetnének szexuális témákról? Csak a haverral lehet? Meg barinők egymás közt? Ne legyünk már álszentek. Ez csak akkor zaklatás ha a másik kifejezett kérése ellenére nem hagyja abba, de ilyen ugye még nem történt...
2024. jún. 10. 10:37
 17/28 anonim ***** válasza:
76%

Ha zavarnak a kérdései, akkor először ezt beszéld meg vele, húzd meg a határaidat.

Amennyiben nyitott vagy arra, hogy tanácsot adj neki az általad meghatározott kereteken belül, akkor kérdezz rá konkrétan, hogy miért kérdezi ezeket, milyen tanácsra van szüksége.

2024. jún. 10. 10:38
 18/28 anonim ***** válasza:
65%

15, nem trollkodik. Sajnos komolyan gondolja, hogy ha valakinek a perverz gondolat a csöppnyi agyába vagy lelkébe fészkeli magát, akkor zöld lámpája van, azt mindenkinek el kell viselnie.

Nincs sok idegesítőbb, mint a családtagját, nővérét ilyesmivel vegzáló srác. Ha jól veszem ki a kérdésből, dgyéb témája nincs is a csávónak a nővére felé, csak az, hogy nunija van.

Jo észrevenni, hogy a gyakorin is kábé minden harmadik kérdés a farokméret és az ehhez hasonlók.

2024. jún. 10. 10:43
 19/28 anonim ***** válasza:
85%
Az én öcsém is szokott hasonló témákban kérdezni. Megpróbálok válaszolni neki a jóízlés határain belül és megbeszélni vele a dolgokat. Szerintem egy tesóval belefér az, hogy ilyen témák is felmerülnek. 18L
2024. jún. 10. 11:15
 20/28 anonim ***** válasza:
15%
19-es ennyi, én is ennyit mondtam, az a gond hogy egyeseknél szövegértési problémák vannak, vagy túl konzervatívak.
2024. jún. 10. 11:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!