Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek milyen fejet fog...

Szerintetek milyen fejet fog vágni pár év múlva a bátyám, amikor többszörösen túlszárnyaltam karrier szinten?

Figyelt kérdés

Én 24/Férfi, Ő 26/Férfi, sosem voltunk jóban, mivel nem is teljesen vagyunk testvérek csak féltestvérek, az én apukám más mint az övé, de vele és anyával nőttünk fel mind a ketten.

2 diplomája van, a második számvitel mesterszak talán, 4 éve dolgozik, most léptették elő valamivé a munkahelyén, azért tolta haza a képét mert amúgy már nem itthon lakik, anyát jött elsősorban meglátogatni, családi ebédnél ment a szokásos önfényezés, apa pedig félbeszakította, hogy pár év, és én pont olyan könnyedén és annyit ha nem többet fogok keresni, mint Ő. Ezen meg csak nevetett, hogy jó munkát végzett a plafon mert strapabíró. Mellé az az önelégült vigyor.

Van egy hangtechnikus OKJ-m, felvételiztem az egyetemen a kommunikáció és médiatudomány alapszakra, nagy terveim vannak, és pontosan tudom, hogy évek kérdése, és lefogom körözni az öcsköst, magasan, ebben apa is megerősített.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy akkor milyen arcot fog vágni a bratyó, szerintetek milyet?

máj. 27. 17:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Örülhetsz neki, hogyha elhelyezekedsz majd 200 rongyért a "média szakmában", de ha nincs szerencséd a kutya nem fog alkalmazni.

Van médiaszakot végzett ismerősöm, semmit nem tud kezdeni a diplomájával, mert nem belsős, nincs protekciója, nincs gyakorlata, anélkül meg senki sem fogja alkalmazni.

máj. 28. 10:47
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszed észre, hogy te apu kedvencce vagy, tesód meg anyué, és titeket versenyeztetnek? 😆 Konkrétan mintha fogadást kötöttek.
máj. 28. 11:23
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Mit ettetek?
máj. 28. 11:49
 34/40 anonim válasza:
100%

:) :) :) :) :)

Álmodik a nyomor...

máj. 28. 12:19
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor öcskös vagy bátyó? Legközelebb gondold át a kérdést mielőtt hazudsz.
máj. 28. 17:12
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Remélem troll kérdés, mert elszomorító lenne, ha valójában ennyire sötét és rosszindulatú a kérdező.
máj. 28. 17:20
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
El fog képedni, hogy mennyire buta testvére van neki, hogy Gyakorin dicsekszik a sikereivel...
máj. 28. 17:32
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Sikerei? Miről beszélsz? Az csak az apja álma + az övé.
máj. 28. 18:15
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező 14
máj. 28. 18:25
 40/40 anonim ***** válasza:
58%

Nyilvánvalóan kamu, egy igazi kérdésnél nem keveri össze az ember hogy most az öcsém vagy a bátyám.

Plusz szokás szerint bedobja a csontot a kérdező és eltunik.

máj. 30. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!