Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek milyen fejet fog...

Szerintetek milyen fejet fog vágni pár év múlva a bátyám, amikor többszörösen túlszárnyaltam karrier szinten?

Figyelt kérdés

Én 24/Férfi, Ő 26/Férfi, sosem voltunk jóban, mivel nem is teljesen vagyunk testvérek csak féltestvérek, az én apukám más mint az övé, de vele és anyával nőttünk fel mind a ketten.

2 diplomája van, a második számvitel mesterszak talán, 4 éve dolgozik, most léptették elő valamivé a munkahelyén, azért tolta haza a képét mert amúgy már nem itthon lakik, anyát jött elsősorban meglátogatni, családi ebédnél ment a szokásos önfényezés, apa pedig félbeszakította, hogy pár év, és én pont olyan könnyedén és annyit ha nem többet fogok keresni, mint Ő. Ezen meg csak nevetett, hogy jó munkát végzett a plafon mert strapabíró. Mellé az az önelégült vigyor.

Van egy hangtechnikus OKJ-m, felvételiztem az egyetemen a kommunikáció és médiatudomány alapszakra, nagy terveim vannak, és pontosan tudom, hogy évek kérdése, és lefogom körözni az öcsköst, magasan, ebben apa is megerősített.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy akkor milyen arcot fog vágni a bratyó, szerintetek milyet?

máj. 27. 17:12
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem ha így folytatod, vigyázz, nehogy bilibe lógjon a kezed, mert akkor felébredsz. Amúgy további kellemes álmodozást!
máj. 27. 17:17
 2/40 anonim ***** válasza:
94%
Semmilyet, büfészakokkal kár karrierről beszélni.
máj. 27. 17:18
 3/40 anonim ***** válasza:
96%
troll kérdés, normális ember nem hiszi hogy kommunikáció szak bármit is ér.
máj. 27. 17:20
 4/40 anonim ***** válasza:
99%
Pont olyat, amilyet te fogsz vágni, ha felebredsz
máj. 27. 17:36
 5/40 anonim ***** válasza:
99%
Arc van bőven, lesz kire pofára esni
máj. 27. 17:47
 6/40 anonim ***** válasza:
97%
Sajnálom, hogy apád ennyire a bátyád ellen nevelt téged, mert ez lehet a háttérben. A bátyád megosztotta veletek az örömét, hogy előléptették, apád meg egyből kezdte a pöcsméregetést és a te leendő eredményeiddel próbálta lekörözni, mert a sajátjaival ezek szerint nem tudja? Békülj ki a bátyáddal, itt nem ő a rossz arc.
máj. 27. 18:00
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szánalmas ez a kérdés. Nyilván nem fogod látni, hogy a probléma apáddal és veled van.

A kommunikáció nálad felejtős. Nem tudsz.

máj. 27. 18:11
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gáz, hogy rivalizálsz a testvéreddel. Ne őhozzá méricskéld magad, hanem magadat szárnyald túl!
máj. 27. 18:14
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
ez egy troll
máj. 27. 18:16
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy kibszott okj-vel meg egy büfészakkal a médiába, ahova leginkább protekció kell, persze 😂😂

Kis csicskagyerek.

máj. 27. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!