Szerintetek milyen fejet fog vágni pár év múlva a bátyám, amikor többszörösen túlszárnyaltam karrier szinten?
Én 24/Férfi, Ő 26/Férfi, sosem voltunk jóban, mivel nem is teljesen vagyunk testvérek csak féltestvérek, az én apukám más mint az övé, de vele és anyával nőttünk fel mind a ketten.
2 diplomája van, a második számvitel mesterszak talán, 4 éve dolgozik, most léptették elő valamivé a munkahelyén, azért tolta haza a képét mert amúgy már nem itthon lakik, anyát jött elsősorban meglátogatni, családi ebédnél ment a szokásos önfényezés, apa pedig félbeszakította, hogy pár év, és én pont olyan könnyedén és annyit ha nem többet fogok keresni, mint Ő. Ezen meg csak nevetett, hogy jó munkát végzett a plafon mert strapabíró. Mellé az az önelégült vigyor.
Van egy hangtechnikus OKJ-m, felvételiztem az egyetemen a kommunikáció és médiatudomány alapszakra, nagy terveim vannak, és pontosan tudom, hogy évek kérdése, és lefogom körözni az öcsköst, magasan, ebben apa is megerősített.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy akkor milyen arcot fog vágni a bratyó, szerintetek milyet?
Nagyon szánalmas ez a kérdés. Nyilván nem fogod látni, hogy a probléma apáddal és veled van.
A kommunikáció nálad felejtős. Nem tudsz.
Egy kibszott okj-vel meg egy büfészakkal a médiába, ahova leginkább protekció kell, persze 😂😂
Kis csicskagyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!