Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek milyen fejet fog...

Szerintetek milyen fejet fog vágni pár év múlva a bátyám, amikor többszörösen túlszárnyaltam karrier szinten?

Figyelt kérdés

Én 24/Férfi, Ő 26/Férfi, sosem voltunk jóban, mivel nem is teljesen vagyunk testvérek csak féltestvérek, az én apukám más mint az övé, de vele és anyával nőttünk fel mind a ketten.

2 diplomája van, a második számvitel mesterszak talán, 4 éve dolgozik, most léptették elő valamivé a munkahelyén, azért tolta haza a képét mert amúgy már nem itthon lakik, anyát jött elsősorban meglátogatni, családi ebédnél ment a szokásos önfényezés, apa pedig félbeszakította, hogy pár év, és én pont olyan könnyedén és annyit ha nem többet fogok keresni, mint Ő. Ezen meg csak nevetett, hogy jó munkát végzett a plafon mert strapabíró. Mellé az az önelégült vigyor.

Van egy hangtechnikus OKJ-m, felvételiztem az egyetemen a kommunikáció és médiatudomány alapszakra, nagy terveim vannak, és pontosan tudom, hogy évek kérdése, és lefogom körözni az öcsköst, magasan, ebben apa is megerősített.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy akkor milyen arcot fog vágni a bratyó, szerintetek milyet?

máj. 27. 17:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
mondanám hogy fel kéne nőni 24 évesen, de apádnak vagy kétszer ennyi idő alatt se ment, nem is csodálkozom hogy te is itt vagy leragadva...
máj. 27. 20:53
 22/40 anonim ***** válasza:
98%

Tehát 24 évesen csak egy okj képzésed van... ami alapból nem gáz, csak ne akarj versenyezni a bátyád versenyszféra képes MSc diplomájával!

A büfés szakot meg hanyagold, mert csak még egy semmire való diplomával rendelkező 28 éves pálya kezdő leszel a sor végén.

Ha le akarod körözni értelmes szakmát kéne választanod, de ezzel az elképzeléssel sosem fogod megközelíteni az ő szintjét!

máj. 27. 21:46
 23/40 anonim ***** válasza:
98%
Úgy látszik anyád előző csávója jobb génekkel rendelkezik mint a mostani:)
máj. 27. 21:56
 24/40 anonim válasza:
100%
És hogy lett egyszerre a bátyád meg az öcséd is? Anya és apa nem testvérek? véletenül?
máj. 27. 22:00
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Valaszolnek én is, de trollkodsz a kérdéssel, és nem szeretnénk élvezetet okozni számodra.

Eléggé nyomorult életed lehet, hogy erre izgulsz!

máj. 27. 23:10
 26/40 anonim ***** válasza:
86%

Látszik, hogy testvérek vagytok,vegyük beképzeltebb S màsiknál.

Tudod,vne igyá' előre.... Még nyugtával dicsérd a..

máj. 28. 01:18
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez a jövőben mindig attól fog függeni, hogy aktuálisan mennyi védelmi pénzt tudsz neki leperkálni. Szerintem jobban jársz, ha majd boldoggá teszed őt és vidám feje lesz, ha találkoztok és akkor még lesz esélyed máskor is találkozni vele.
máj. 28. 02:17
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen kérdést tesz fel, annak teljesen kizart, hogy sikeres legyen. Nagy arc van, teljesítmény semmi. Beleillesz a családba.
máj. 28. 06:34
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyanolyan, mint amikor a férjem ostoba tesója mosolygott, hogy mennyit fog keresni kutatóként meg tárlatvezetőként a fél szabadbölcsész diplomájával, mi meg éhen fogunk halni, mert ketten se keressük meg az egy heti fizuját.

Mert ugye egy gépész tervezőmérnök és egy agrármérnök vízgazdálkodás szakiránnyal kevesebbet keres, mint egy mekis hambisütő. Ugyanis ott dolgozik és úgy néz ki ott is marad, hiszen hova vesznek fel egy ilyen büfészakost?

A kommunikáció és média ugyanez, a hangtechnikus OKJ semmire sem jó. Ha kicsit kisebb lenne az arcod és választanál egy rendes világi szakmát, mint a testvéred, akkor nem esnél majd annyira pofára.

A bátyádnak igaza van, az a plafon betonkemény lehet. Anyád helyében meg az arcom leszakadna, hogy képes volt egy ilyen selejttel összejönni és még szülni is egy újabbat. Az előző faszit otthagyta a kétévessel, pedig úgy néz ki, ott jobb géneket rakott össze a sajátjával.

máj. 28. 09:13
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként 24 évesen szerintem hozzá képest jól elkèstèl .

Ő ennyi idősen már diplomával nyelvizsgàkkal rendelkezett.

Tèged meg mèg fel se vettek oda ahová akarod és mire elvègzed ő addig szèpen lèpeget előre ,följebb és már valószínűleg gyereke is lesz ha ez is tervben van.

Ne vele akarj versenyezni hanem saját magaddal .

A faterodnak is elkène egy felhomâlyosítàs....

máj. 28. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!