Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek gonosz voltam?...

Szerintetek gonosz voltam? Szemétség volt így tennem?

Figyelt kérdés

Húgom (1,5 év van köztünk) megállás nélkül a pasijával dicsekszik, sokszor igencsak arrogáns stílusban. Baromi idegesítő, ahogy folyamatosan áradozik milyen autója van, hova vitte randira, milyen figyelmes, helyes, elárasztja virágokkal, bonbonnal stb. Két hónapja jöttek össze, és nagyon nem lát keresztül a rózsaszín ködön, viszont nála ezek a nagy szerelmek kb fél évig tartanak, utána 2 hét sem kell, és már új pasikája van, és onnantól ő a csodálatos szőke herceg.

Egy hete történt hogy az aktuális barátja rámírt, hogy szülinapjára szeretne neki valami ajándékot venni, és megkért hogy segítsek neki. Ekkor a vállamra ült a kisördög, és kicsit gonosz módon azt javasoltam neki, hogy egy új télikabátnak nagyon örülne.

Tudni kell hogy húgom egész télen rövidke kis szövetkabátkákat hord, és utálja a vastag, pufis télikabátokat, hosszítottakat meg pláne, úgyhogy ennek megfelelően választottam ki egyet, amit "biztosan imádni fog", alább linkelem...😀

[link]

Nagyon szórakoztató volt látni az arckifejezését, mikor megkapta, felpróbálta, és próbált jó pofát vágni hozzá. Tökéletesen jó rá, mert ugyanazok a méreteink, én természetesen nem mulasztottam el megdícsérni, hogy mennyire nagyon jól áll neki, és mondtam hogy majd a hétvégen megyünk, és veszünk hozzáillő sapit, sálat, kesztyűt...😂

Azon felül hogy kicsit kitoltam vele, lesz ennek számomra más előnye is, hiszen ha szétmennek, tuti hogy lepasszolja majd nekem a kabátot, és lesz egy baromi meleg, és kényelmes télikabim. 😀 Szerintetek nagyon szemét voltam?😒

2023. nov. 10. 15:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
94%
Én egyre inkább azt gondolom, hogy tipikus filmbéli görény testvér vagy. Sajnálom a húgom, de a szüleidet is.
2023. nov. 11. 16:49
 52/69 anonim ***** válasza:
89%
A szánalmas magyarázatok egyértelművé teszik a hazugság tényét.
2023. nov. 11. 17:50
 53/69 anonim ***** válasza:
92%

Nem családirtónak állítanak be, kérdező, hanem egy infantilis hülyének.

"Kapott egy csinos meleg télikabátot, aminek ha lenne egy csepp esze, örülne."

Ha egyszer nem tetszik neki, nem a stílusa, akkor miért kellene örülnie neki?

"azóta már vettünk hozzá passzoló sapkát, kesztyűt, sálat is"

És gondolom, reménykedsz, hogy majd azokat is lepasszolja neked a kabáttal együtt.

2023. nov. 11. 18:07
 54/69 A kérdező kommentje:
Hát egyik másik válaszolót olvasva itt hányingerem támad. Baromi szar életete lehet itt egy-két emberkének, ha egy ilyen kis semmiség sztorinak a kapcsán, ami még csak nem is a ti életetekben történt, nem is olyan emberekkel akiket ismertek, ilyen ocsmányul és megátalkodottan, minden egyes szavamat kiforgatva tudtok habzó szájjal gyűlölködni, és hihetetlenül messzemenő következtetéseket (vagy inkább baromságokat) levonni, úgy hogy egyáltalán nem ismertek engem. Remélem akik mindenféle szerencsétlen világnyomorultja dögnek neveznek, azoknak sikerült levezetni a mindennapos kis frusztrációikat, és jól leverni egy ismeretlenen azokat a sérelmeket, amiket a főnöküktől, férjüktől, feleségüktől, szüleiktől, vagy bárki más olyannal szemben szenvednek el, akiken nem merik azt számonkérni. Nekem volt lelkifurim amiatt, amit csináltam. Nektek van amiatt amit képesek vagytok odavetni egy másik embernek? 🤢🤮
2023. nov. 11. 19:14
 55/69 anonim ***** válasza:
100%

""Le is írtam itt hogy még meg is dícsértem milyen jól áll rajta"

Aha, persze, ahogy írtad: "Nagyon szórakoztató volt látni az arckifejezését, mikor megkapta, felpróbálta, és próbált jó pofát vágni hozzá (...) természetesen nem mulasztottam el megdícsérni, hogy mennyire nagyon jól áll neki, és mondtam hogy majd a hétvégen megyünk, és veszünk hozzáillő sapit, sálat, kesztyűt...😂"

Nagyon jól tudtad, hogy a húgodnak nem fog tetszeni a kabát, és tökre élvezted, hogy milyen kínosan érzi magát. A "dicsérettel" ezt csak tetézted.

Gondolom, azt vártad, hogy itt majd jól vállon veregetnek, hogy milyen kis ravasz, agyafúrt nőszemély vagy, így kell ezt. Kaptál egy-két ilyen választ, a többi viszont nem olyan volt, amit vártál, ezért elkezdtél magyarázkodni, bagatellizálni. Oké, jött néhány személyeskedő, kiforgató reakció is, olyanokat viszont te is írtál. Ez az utolsó hozzászólásod meg is koronázta a művedet. Igazából én már csak röhögök ezen. Mondjuk néhány másik válaszolón is.

2023. nov. 11. 19:31
 56/69 anonim ***** válasza:
83%
56. Te adod alájuk a lovat.
2023. nov. 11. 19:35
 57/69 A kérdező kommentje:

#57 Senkitől sem vártam vállonveregetést. Ez megintcsak kiforgatása a szándékaimnak. Tudom hogy amit tettem, az nem helyénvaló. Utólag mivel tehetném legalább egy kicsit jóvá ezt a dolgot? Max annyival hogy rávezetem hogy nem hülyeség egy ilyen kabát. Amúgy meg húgomat jól ismerem. Jobban mint az itt válaszolgatók. Nagyon sokban hasonlítunk, az egyik ilyen hogy ő is eléggé fázós típus, csak ő inkább szétfagyasztja a seggét télen, minthogy felöltözne rendesen, mert az a tévképzete van, hogy csak akkor lehet csinos, ha falatnyi, derékig érő kabátkákban flangál.

Tessék, lehet ez alapján is elhordani mindenféle aljas szemét dögnek....

2023. nov. 11. 19:42
 58/69 anonim ***** válasza:
95%
#56 Nekünk meg tőled van hányingerünk, ha kitalált a sztori, akkor egy ügyesen megszervezett trollkodás, ha viszont nem az, akkor undorító.
2023. nov. 11. 19:44
 59/69 anonim ***** válasza:
79%
Ez trollkodás.
2023. nov. 11. 19:51
 60/69 anonim ***** válasza:
82%

Nem, nyuszi, te nem a húgodnak akartál jót meg ne fázzon stb, hanem direkt tetűsködtél vele, ráadásul nem csak azért, hogy neki rossz legyen, hanem azért is, hogy ingyen megkapj egy drága holmit a pasijától (akire betegesen féltékeny vagy). Semmiféle rávezetésről, jószándékról nem írtál a kérdésedben, indító kommentedben, ezt csak utólag kezdted beledumálni, mikor nem tetszettek a válaszok, mert szinte senki nem kezdte el a húgodat szidni.

Okádék, mikor az ilyen kis rosszindulatú görcsök még a megmentő szerepében akarnak tetszelegni.

2023. nov. 11. 19:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!