Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek gonosz voltam?...

Szerintetek gonosz voltam? Szemétség volt így tennem?

Figyelt kérdés

Húgom (1,5 év van köztünk) megállás nélkül a pasijával dicsekszik, sokszor igencsak arrogáns stílusban. Baromi idegesítő, ahogy folyamatosan áradozik milyen autója van, hova vitte randira, milyen figyelmes, helyes, elárasztja virágokkal, bonbonnal stb. Két hónapja jöttek össze, és nagyon nem lát keresztül a rózsaszín ködön, viszont nála ezek a nagy szerelmek kb fél évig tartanak, utána 2 hét sem kell, és már új pasikája van, és onnantól ő a csodálatos szőke herceg.

Egy hete történt hogy az aktuális barátja rámírt, hogy szülinapjára szeretne neki valami ajándékot venni, és megkért hogy segítsek neki. Ekkor a vállamra ült a kisördög, és kicsit gonosz módon azt javasoltam neki, hogy egy új télikabátnak nagyon örülne.

Tudni kell hogy húgom egész télen rövidke kis szövetkabátkákat hord, és utálja a vastag, pufis télikabátokat, hosszítottakat meg pláne, úgyhogy ennek megfelelően választottam ki egyet, amit "biztosan imádni fog", alább linkelem...😀

[link]

Nagyon szórakoztató volt látni az arckifejezését, mikor megkapta, felpróbálta, és próbált jó pofát vágni hozzá. Tökéletesen jó rá, mert ugyanazok a méreteink, én természetesen nem mulasztottam el megdícsérni, hogy mennyire nagyon jól áll neki, és mondtam hogy majd a hétvégen megyünk, és veszünk hozzáillő sapit, sálat, kesztyűt...😂

Azon felül hogy kicsit kitoltam vele, lesz ennek számomra más előnye is, hiszen ha szétmennek, tuti hogy lepasszolja majd nekem a kabátot, és lesz egy baromi meleg, és kényelmes télikabim. 😀 Szerintetek nagyon szemét voltam?😒

2023. nov. 10. 15:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 A kérdező kommentje:
#11 Nem utáljuk egymást. Szeretem a testvéremet, attól még hogy vannak tulajdonságai amik idegesítenek, és ő is engem.
2023. nov. 10. 17:59
 12/69 anonim ***** válasza:
93%
Szereted, de ilyen gonoszul viselkedtél vele. Tudod kinek kell ellenség, ha már itt vagy neki te... 😂
2023. nov. 10. 18:01
 13/69 A kérdező kommentje:
#11 Oké egy kicsit megszívattam, és ez talán gonosz és önző dolog volt részemről (mert azért pályázok a kabátra😅), de azért nem tettem vele olyan rosszat. Nem elcsábítottam a fasziját, vagy lejárattam mások előtt basszus. Nekem köszönhetően kapott egy csinos, meleg kabátot, amiben nem fog fázni télen. Ha egy csepp esze lenne örülhetne is neki.😀
2023. nov. 10. 18:13
 14/69 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem pont hogy ez a következö h elcsabitod a fasziját, ha már meg nem tetted. Maskepp hogy jutna ilyen eszedbe ? ”Nem csabitottad el a fasziját” pont most vallottad be
2023. nov. 10. 18:30
 15/69 A kérdező kommentje:
#14 Pont azt mondom, hogy amit én csináltam az azért nem az a mocskosul szemét kategória. Amúgy meg ha annyira irigy lennék a húgom pasijaira, csak várnom kellene pár hetet míg kidobálja őket.😆 Egyébként ez milyen logika már? A te fejeben az, hogy valaki azt mondja, nem tett meg valamit, az hogy lehet egyenlő azzal, hogy "pont most vallottad be?" 😂🤣
2023. nov. 10. 18:51
 16/69 anonim ***** válasza:
9%
Pontosan
2023. nov. 10. 18:54
 17/69 anonim ***** válasza:
30%
Kamu.
2023. nov. 10. 19:01
 18/69 anonim ***** válasza:
85%
Gonosz voltál,és szemétség volt.
2023. nov. 10. 19:06
 19/69 anonim ***** válasza:
41%
Ez inkább vicces, mint szemétség. Azért nem vágtad tönkre az életét ezzel. Amúgy hány éves a húgod? hagyd rá, majd beérik a feje.
2023. nov. 10. 19:08
 20/69 anonim ***** válasza:
38%
Kitalált történet.
2023. nov. 10. 19:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!