Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek gonosz voltam?...

Szerintetek gonosz voltam? Szemétség volt így tennem?

Figyelt kérdés

Húgom (1,5 év van köztünk) megállás nélkül a pasijával dicsekszik, sokszor igencsak arrogáns stílusban. Baromi idegesítő, ahogy folyamatosan áradozik milyen autója van, hova vitte randira, milyen figyelmes, helyes, elárasztja virágokkal, bonbonnal stb. Két hónapja jöttek össze, és nagyon nem lát keresztül a rózsaszín ködön, viszont nála ezek a nagy szerelmek kb fél évig tartanak, utána 2 hét sem kell, és már új pasikája van, és onnantól ő a csodálatos szőke herceg.

Egy hete történt hogy az aktuális barátja rámírt, hogy szülinapjára szeretne neki valami ajándékot venni, és megkért hogy segítsek neki. Ekkor a vállamra ült a kisördög, és kicsit gonosz módon azt javasoltam neki, hogy egy új télikabátnak nagyon örülne.

Tudni kell hogy húgom egész télen rövidke kis szövetkabátkákat hord, és utálja a vastag, pufis télikabátokat, hosszítottakat meg pláne, úgyhogy ennek megfelelően választottam ki egyet, amit "biztosan imádni fog", alább linkelem...😀

[link]

Nagyon szórakoztató volt látni az arckifejezését, mikor megkapta, felpróbálta, és próbált jó pofát vágni hozzá. Tökéletesen jó rá, mert ugyanazok a méreteink, én természetesen nem mulasztottam el megdícsérni, hogy mennyire nagyon jól áll neki, és mondtam hogy majd a hétvégen megyünk, és veszünk hozzáillő sapit, sálat, kesztyűt...😂

Azon felül hogy kicsit kitoltam vele, lesz ennek számomra más előnye is, hiszen ha szétmennek, tuti hogy lepasszolja majd nekem a kabátot, és lesz egy baromi meleg, és kényelmes télikabim. 😀 Szerintetek nagyon szemét voltam?😒

2023. nov. 10. 15:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
95%
Dedó1
2023. nov. 10. 19:40
 22/69 anonim ***** válasza:
87%
A hugod szívatása szerintem szemétség volt. Legjobban a szerencsétlen srácot sajnálom.
2023. nov. 10. 20:03
 23/69 A kérdező kommentje:
#19 Húgom 20 éves, de sokszor úgy viselkedik mintha 15 lenne. Amúgy ez is egy nézőpont, az biztos hogy én jól szórakoztam ezen az egészen.😅 Na meg az se lenne rossz, ha végre rájönne hogy egy ilyen kabátban is lehet csinos, és nem muszáj falatnyi kabátkákban kitelelnie. Sokszor rossz nézni ahogy didereg télen, és látszik rajta hogy majd megfagy. Most viszont az előbb mentem ki, ő meg pont akkor ért haza, és nyakig be volt cipzárazva meg patentolva rajta a kabát, sapka is volt rajta stb. Kérdeztem tőle hogy milyen a kabát, ő meg csak annyit mondott hogy "hát nem fázok benne".😀
2023. nov. 10. 20:25
 24/69 anonim ***** válasza:
95%
Gonoszkodás.
2023. nov. 10. 20:27
 25/69 A kérdező kommentje:
#21 Szerintem ne vedd ezt ennyire komolyan.😅 Kicsit túldramatizálod a dolgot, és meglehetősen erős kifejezéseket használsz. Tesóm nem egy rossz prosti, és amit csináltam az is inkább csak egy kis gonosz, szemétkedő szivatás volt. Nem kell ebbe többet belelátni.
2023. nov. 10. 20:37
 26/69 anonim ***** válasza:
74%

"Húgom 20 éves, de sokszor úgy viselkedik mintha 15 lenne."

Te ezek szerint 21 múltál és mégis úgy viselkedsz, mint egy 10 éves hülyegyerek. Egyszerűen baromi féltékeny vagy rá, ez ennyi. Amúgy ahhoz sem lenne közöd, ha naponta váltogatná a pasijait. Téged csak az zavar, hogy ezt nem teheted meg (és nem jó az "én baromi igényes vagyok" duma, ki veszi ezt be? :D ). Te nem kellesz senkinek, ő meg szinte mindenkit megkaphat, ennyi.

2023. nov. 10. 21:08
 27/69 A kérdező kommentje:

#27 Erre azt hiszem nem lehet érdemben reagálni. Te tettél rólam full ismeretlenül, ennek ellenére rendkívül magabiztosan egy igencsak rosszindulatú megállapítást, aminek a valóságtartalmáról még csak fogalmad sem lehet.

"Amúgy ahhoz sem lenne közöd, ha naponta váltogatná a pasijait."

Valóban? Ez esetben tökre jó lenne ha nem kellene mindennap meghallgatnom a szerelmi életének minden mozzanatát.😅

2023. nov. 10. 21:25
 28/69 anonim ***** válasza:
87%

"amit csináltam az is inkább csak egy kis gonosz, szemétkedő szivatás volt"

Ez még igaz is lehetne, ha valami kis értékű dologról lenne szó, de ez a télikabát több tízezerbe került, és ráadásul azzal a hátsó szándékkal csaltad bele ebbe a srácot, hogy idővel majd a tied lehessen a kabát. Ez azért jóval több egy kis szemétkedő szívatásnál.

2023. nov. 10. 21:28
 29/69 anonim ***** válasza:
88%

27-es vagyok

Nos, ha nem lennél rá féltékeny nem játszanál ilyen óvodás játékokat vele, hanem normális FELNŐTT ember módjára javasoltál volna valami olyan dolgot ajándéknak, aminek tényleg örül.

2023. nov. 10. 21:37
 30/69 anonim ***** válasza:
78%
#26 Igen, de minden tettnek van egy morális vonzata. Ennyi erővel azt is csinálhatnád, mikor legközelebb jön húgod a pasijával, akkor elkezdesz üvöltve rikácsolni, majd megtéped húgod, leveszed róla a kabátot, és annyit mondasz ez a tiéd mától, aztán ordítva, acsarkodva elhagyod a házat. Ez egy őrült példa, de valakinek ez lenne egy kis szemétkedés, na?
2023. nov. 10. 22:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!