Szerintetek gonosz voltam? Szemétség volt így tennem?
Húgom (1,5 év van köztünk) megállás nélkül a pasijával dicsekszik, sokszor igencsak arrogáns stílusban. Baromi idegesítő, ahogy folyamatosan áradozik milyen autója van, hova vitte randira, milyen figyelmes, helyes, elárasztja virágokkal, bonbonnal stb. Két hónapja jöttek össze, és nagyon nem lát keresztül a rózsaszín ködön, viszont nála ezek a nagy szerelmek kb fél évig tartanak, utána 2 hét sem kell, és már új pasikája van, és onnantól ő a csodálatos szőke herceg.
Egy hete történt hogy az aktuális barátja rámírt, hogy szülinapjára szeretne neki valami ajándékot venni, és megkért hogy segítsek neki. Ekkor a vállamra ült a kisördög, és kicsit gonosz módon azt javasoltam neki, hogy egy új télikabátnak nagyon örülne.
Tudni kell hogy húgom egész télen rövidke kis szövetkabátkákat hord, és utálja a vastag, pufis télikabátokat, hosszítottakat meg pláne, úgyhogy ennek megfelelően választottam ki egyet, amit "biztosan imádni fog", alább linkelem...😀
Nagyon szórakoztató volt látni az arckifejezését, mikor megkapta, felpróbálta, és próbált jó pofát vágni hozzá. Tökéletesen jó rá, mert ugyanazok a méreteink, én természetesen nem mulasztottam el megdícsérni, hogy mennyire nagyon jól áll neki, és mondtam hogy majd a hétvégen megyünk, és veszünk hozzáillő sapit, sálat, kesztyűt...😂
Azon felül hogy kicsit kitoltam vele, lesz ennek számomra más előnye is, hiszen ha szétmennek, tuti hogy lepasszolja majd nekem a kabátot, és lesz egy baromi meleg, és kényelmes télikabim. 😀 Szerintetek nagyon szemét voltam?😒
Hát csajszi, ahogy elnézem, nem jött be a terved, mert a huginak tetszik végül a kabát és hordja is.
Ha meg megunja, simán el is adhatja, tudod ki adná neked ingyen inkább. Pláne annak fényében, hogy a húgod úgyis meg fogja tudni a pasitól, hogy te keverted a szart.
#40 Nézd én tényleg úgy gondolom ahogy leírtam. Amúgy meg azt érzem hogy te és néhányan kissé túldramatizáljátok a helyzetet. Nem járattam le hazugságokkal a háta mögött, nem loptam tőle, nem megmérgeztem basszus...😅 Kapott egy csinos meleg télikabátot, aminek ha lenne egy csepp esze, örülne.
Tudom hogy majd mindjárt jön egy okos, aki leírja hogy "szóval akkor te meg akarod mérgezni a tesódat?", de basszus, nem már. Oké hogy gonoszság, szemétség volt részemről a dolog, de azért ne állítsatok már be úgy mintha legalábbis valami családirtó lennék...
#46 Húgom tudja hogy én segítettem kiválasztani az ajit neki.😀
Le is írtam itt hogy még meg is dícsértem milyen jól áll rajta, és azóta már vettünk hozzá passzoló sapkát, kesztyűt, sálat is.
Egyébként kicsit bűntudatom van már az egész miatt. Ma reggel mikor mentünk bevásárolni, piacra meg ezerfelé, mondtam hogy azt vegye fel, mert hideg van, fúj a szél, esik. Kicsit ellenkezett, de már vettem is ki a szekrényből, és mondtam hogy amíg nem veszed fel, el sem indulunk.😀 Aztán érdekes módon Miss "nem vagyok fázós" most nem didergett, szipogott, meg fújkálta az orrát egész úton mint máskor. Persze mondta nekem hogy úgy érzi magát mint egy Michelin baba, előnytelennek érzi ezt a kabit meg stb, de megnyugtattam, hogy szerintem egy kabátodban sem vagy ennyire csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!