Testvérem kölcsönkért tőlem. Visszakérjem vagy engedjem el?
Ha olyan a kapcsolatotok, kérd vissza, érteni fogja, hogy neked is számít 6 ezer ft.
Én kb 15 éve adtam kölcsön a testvéremnek 40 ezret, először és utoljára.
Ő maga büszkélkedett, hogy mennyire egyenesbe jött, nekem még szükségem volt a pénzre, így kértem, hogy amint úgy van, adja már meg. Hát még én lettem lebunkózva, hogy nem illik visszakérni a kölcsönt, majd visszaadja, ha úgy gondolja. Azóta se gondolta úgy, ezek szerint.
“Hát még én lettem lebunkózva, hogy nem illik visszakérni a kölcsönt”
A KÖLCSÖNT? LOL 😂😂
A kölcsön pontosan azt jelenti, hogy vissza kell adni. Amit nem kell, az kisegítés, ajándék. Durva, hogy ezt felnőtt embereknek magyarázni kell, ég óvjon az ilyen családtagoktól (nálunk is van sajna).
Kérdező, ha kölcsönadtad, teljesen jogosan kéred vissza. Ha nem tetszik neki, legközelebb vegyen fel a banktól. Meg fog lepődni, azt is vissza kell adni, ráadásul sokszor kamattal.
Egyértelmű volt, hogy kölcsön adod?
Nekem “csak úgy” adott 40 ezret, aztán nagy meglepetésemre visszakérte. Össze is vesztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!